НОВИНИ ДНЯ: Комітет розвідки США після секретної наради закликав негайно забезпечити допомогу Україні  Скільки Україні треба мобілізувати людей: американський генерал назвав цифру та умову  У Путіна зробили нову заяву про "олімпійське перемир'я", яке просуває Макрон  Дешевше купити Patriot, ніж відновлювати зруйновану Росією ТЕС — Боррель  Сі Цзіньпін – за мирну конференцію для врегулювання війни в Україні, але назвав умову  В Україні 17 квітня хмарно і дощитиме, вдень до +26°  В Україні значно похолодає: коли будуть сильні дощі та де чекати на "мінус"всі новини дня
Життя та Стиль
Дозвілля
16.08.2021 1726

Ексклюзив ток-шоу «Говорить Україна»: журналісти провели власне розслідування моторошного вбивства 6-річної Мирослави

В ексклюзивному випуску ток-шоу «Говорить Україна» з ведучим Олексієм Сухановим, який глядачі побачать на телеканалі «Україна» у п’ятницю, 13 серпня, журналісти дізналися нові подробиці трагедії, яка сталася із 6-річною Мирославою у Харківській області. Дитину шукали поліцейські, кінологи, Нацгвардія, односельці, а з неба – дрони. Знайшли тіло опівночі біля закинутої пекарні. У моторошному вбивстві підозрюють 13-річного підлітка, який начебто покликав її піти за яблуками. Проте мати хлопця все заперечує і каже, без дорослих там не обійшлося. Від кого маленька Мирослава прийняла мученицьку смерть? Хто прав свій одяг у день трагедії, і що розкаже 13-річний підозрюваний тільки для «Говорить Україна», стане відомо у студії.

oleksij-suhanov_16.08.21

28 липня стало трагічним для родини маленької Мирослави. Дитина гралася у дворі зі своєю одноліткою, Вікою. Її мама час від часу поглядала до неї. Вийшла до вікна і почула, як Віка запитала, чи вийде Міра гуляти і згадала, як її покликав 13-річний сусід Богдан рвати яблука. Родина з сусідами одразу ж почала шукати дівчинку. 

«Коли ми зрозуміли, що самостійно не можемо знайти Міру, то викликали поліцію, о 19:09. У нашому селищі ще не було таких ситуацій, щоб хтось зникав, тим більше дитина. Але об 11 годині вечора нам повідомили, що знайшли її одяг, трусики та капці! За хвилин 5 рідним повідомили, що співчувають, бо знайшли її труп у покинутій пекарні, яка знаходиться буквально в кілометрі від нашого будинку. Поліція одразу затримала підозрюваного, який живе в квартирі під ними – 13-річного Богдана», - говорить сусідка покійної Мирослави.

Мама дівчинки розповіла журналістам каналу «Україна», що найстрашніше те, що з її дитини познущалися ще й після смерті. Жінка, коли забирала тіло дочки з моргу, спитала в експерта, який робив розтин, як померла дівчинка.

«І коли мені експерт сказав, що після смерті Міру жорстоко зґвалтували, скоріш за все, навіть стороннім предметом, що в неї бідолашної все знизу було просто розірване, я просто впала на холодний кахель прозекторської та не могла піднятися хвилин десять. Я не розуміла та ніколи не зрозумію – за що. Вона ще зовсім маленька, в неї все було попереду. Але зґвалтування – це ще не все. Коли я спитала, від чого саме померла моя донька, експерт сказав, що від найпершого удару по голові. А цих ударів було мінімум десять. Тобто, вже після смерті мою доньку добивали та знущалися з неї мертвої. Я в житті не бачила такого звірства. Людина, яка це скоїла, безщадна. Навіть працівники моргу, які кожного дня зіштовхуються зі смертю, не могли стримати сліз», - розповіла жінка.

Мама підозрюваного переконана, що сина підставили і залякали, аби він взяв провину на себе.

«Богдан виріс буквально на моїх очах. Він завжди був трудолюбивою, гарною дитиною, ніколи не ображав нікого. Навпаки, він був дуже люблячий, любив маму і сестер. Я жив з його мамою майже від його народження 8 років. Ніколи не пам’ятаю, щоб він був агресивним. Він замкнений, через це у нього мало друзів. Але він хороша людина, він точно цього не вчиняв. І зараз його просто хтось хоче підставити», - розповів журналістам колишній вітчим Богдана.

Що розповів Богдан про події того трагічного дня? Кого ще підозрюють у співучасті односельці та яких висновків дійшли журналісти ток-шоу, коли провели власне розслідування та відправили на поліграф двох чоловіків, глядачі телеканалу «Україна» дізнаються у п’ятницю.

Дивіться ток-шоу «Говорить Україна» з Олексієм Сухановим на каналі «Україна» у будні о 20:10!

Оценка материала:

5.00 / 1
Ексклюзив ток-шоу «Говорить Україна»: журналісти провели власне розслідування моторошного вбивства 6-річної Мирослави 5.00 5 1
Життя та Стиль / Дозвілля
16.08.2021 1726
Еще материалы раздела «Дозвілля»