<
НОВИНИ ДНЯ: Веніславський розповів, як запуск е-кабінету вплине на черги в ТЦК та проходження ВЛК  Як приготувати мариновані огірки за 3 хвилини: блогерка перевірила популярний рецепт  В Україну йде потепління, але в середу погода ще піднесе неприємний сюрприз  Як помолитися про захист військових: найсильніші молитви-обереги для воїнів  В Україні у середу переважно без опадів, подекуди заморозки  Де в Україні знову будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 15 травня  Експерт назвав два головні завдання, які стоять перед наступником Шойгувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
18.08.2021 3280

В Україні очікують 50 тисяч хасидів-паломників

В Україні очікують прибуття до 50 тисяч хасидів на святкування Рош ха-Шана.

Про це повідомляє прес-служба поліції за підсумками зустрічі глави НПУ Ігоря Клименка і посла Ізраїлю в Україні Міхаела Бродського.

"І зараз наше головне завдання - щоб гості відчували себе в безпеці. У нас повна взаємодія з ізраїльськими поліцейськими, які разом з нами несуть службу в Умані. На всі події, які відбуватимуться, ми будемо дуже швидко і своєчасно реагувати. Національна поліція і поліція Черкаської області зараз на посиленому варіанті несення служби", - сказав Клименко.

Бродський зазначив налагоджену роботу між поліцейськими двох країн.

Глава поліції додав, що також посилено присутність правоохоронців в аеропортах:

"Ми працюємо разом з прикордонною, міграційною службою для того, щоб люди могли заїхати і в безпеці відзначити свято", - сказав він.

Нагадаємо, що хасиди щорічно приїжджають в Умань на Рош ха-Шана, щоб відзначити це свято і помолитися на могилі засновника брацлавського хасидизму рабі Нахмана, який жив у XVIII - XIX століттях. У 2021 році дата випадає на 6-8 вересня.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Україні очікують 50 тисяч хасидів-паломників 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
18.08.2021 3280
Еще материалы раздела «Суспільство»