<
НОВИНИ ДНЯ: Путіну вистачить тижня: в ГУР назвали країни, на які може напасти Росія  Штрафом не обмежитися. Є 14 причин, через які водії можуть залишитися без прав  Весна пішла на вихідний: частину України підморозить найближчими днями  Синоптик розказала, яка погода чекає на українців у Провідну неділю  Глава Пентагону підтвердив, що США призупинили постачання боєприпасів до Ізраїлю  Антициклон Thomas мчить до України: синоптик розказала, як зміниться погода  9 травня в Україні збережеться суха і прохолодна погодавсі новини дня
Бізнес
Економіка
26.08.2021 505

Українцям пояснили, як користуватися Дією без смартфонів та інтернету

У Міністерстві цифрової трансформації заявили, що українці можуть користуватися додатком "Дія" навіть без смартфонів та доступу до інтернету. Для цього їм необхідно звернутися до ЦНАПу.

Про це повідомляє пресцентр Мінцифри.

За інформацією відомства, отримати послуги в "Дії" можна в спеціально облаштованих для цього місцях у ЦНАП, яких наразі в країні є понад 1000 - це 612 ЦНАП, 335 віддалених робочих місць та 57 територіальних підрозділів.

Так, адміністратори не лише надають держпослуги відвідувачам, а й навчають користуватися порталом "Дія", консультують та допомагають отримати послуги онлайн.

Між тим, у відомстві назвали переваги таких спеціально облаштованих місць, а саме:

  • багато людей в майбутньому зможуть отримувати послуги самостійно;
  • українці будуть забезпечені рівним доступом до сучасних сервісів;
  • зменшиться цифровий розрив між представниками поколінь та жителями різних населених пунктів;
  • зберігається час адміністраторів та дозволяє уникнути черг.

Оценка материала:

5.00 / 1
Українцям пояснили, як користуватися Дією без смартфонів та інтернету 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
26.08.2021 505
Еще материалы раздела «Економіка»