<
НОВИНИ ДНЯ: Скільки заробляють українці у Польщі: нове дослідження  Один із регіонів Росії "задонатив" ЗСУ мільйони рублів: губернатор в істериці  На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  Виробник модного одягу Hugo Boss продасть бізнес у Росії  Заплатити чи гальмувати: який штраф загрожує водію за перевищення швидкості  Коли білоруський диктатор піде "на спокій": відповідь Лукашенка  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
26.08.2021 913

Туристи знову потопають в морі медуз в Кирилівці

У відомому українському курортному селищі Кирилівка (Запорізька область) знову спостерігається нашестя медуз і стоїть нестерпний запах. Про це повідомляє Telegram-канал РІА Мелітополь, публікуючи відгуки туристів.  

"Приїхали на відпочинок. Прекрасна погода і жахливе море. Смердить, печаль", – розповіла авторка одного такого відео.

У ролику можна побачити, що медуз не стає менше. Морські мешканці продовжують атакувати відпочивальників. Туристи нарікають, що не тільки не можуть купуватися через неприємне сусідство з морськими мешканцями, але навіть проводити час на пляжі важко через сильний запах – повідомили у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

Не можеш вирішити проблему – посмійся над нею

Відпочивальники зрозуміли, що відпочинок вийшов не таким, як вони планували, тому ситуацію сприймають з гумором. Туристи жартують, що "медуз немає майже", маючи на увазі зворотне.

"Кирилівка, Федотка. Медуз немає, ну майже", – написав один з них.

Не медузами єдиними

Цьогоріч Кирилівка страждає не тільки від навали медуз – відпочинок псує аномальна кількість комарів. За один такий похід до моря ввечері можна отримати кілька десятків укусів.

Проблема з аномальною кількістю комарів не тільки в Кирилівці. Сильно страждають від нашестя комах і в Бердянську Запорізької області, і в Генічеську Херсонської області.

Місцеві підприємці скаржаться, що курортний сезон зривається. А місцева влада запевняє, що труять комарів. Однак проблема в погодних умовах: мовляв, дощі змили отруту.

Нагадаємо, в курортній Кирилівці Запорізької області після кожного, вже навіть невеликого шторму, топить Федотову косу. Прогулянкова вулиця перетворюється на брудне болото.

Оценка материала:

5.00 / 1
Туристи знову потопають в морі медуз в Кирилівці 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
26.08.2021 913
Еще материалы раздела «Суспільство»