<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Політика
Україна
10.09.2021 673

Для порятунку Укрзалізниці створили антикризовий штаб

Уряд вирішив створити антикризовий штаб з відновлення стійкого функціонування Укрзалізниці. Його очолив міністр інфраструктури Олександр Кубрак.

Про це повідомила прес-служба компанії.

Відзначається, що перше засідання штабу заплановано на 16 вересня. Воно буде присвячено закупівлі критично важливих матеріалів, необхідних для стабільного функціонування галузі та проведення ремонтів.

Крім Кубракова, в антикризовий штаб увійшли заступник міністра інфраструктури Василь Шкурак, в.о. голови правління АТ Укрзалізниця Олександр Камишин, заступник міністра економіки України Христина Голубицька, заступник міністра фінансів України Олександр Кава, представники правоохоронних органів, Антимонопольного комітету України, Європейської бізнес-асоціації, Американської торговельної палати.

Антикризовий штаб створено на виконання рішення РНБО.

Оценка материала:

5.00 / 1
Для порятунку Укрзалізниці створили антикризовий штаб 5.00 5 1
Політика / Україна
10.09.2021 673
Еще материалы раздела «Україна»