<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Політика
Україна
12.09.2021 603

Окупанти в ОРДЛО примушують місцевих найманців іти на вибори Держдуми - розвідка

Командування військ РФ на тимчасово окупованих територіях Донеччини й Луганщини примушує місцевих найманців реєструватися для участі у голосуванні на виборах до Держдуми, що відбудуться 19 вересня.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

"Командування російських окупаційних військ на тимчасово окупованих територіях України у Донецькій та Луганській областях активно готує підлеглих “шахтарів та комбайнерів” до участі у виборах до Державної думи РФ, які відбудуться 19 вересня", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що з огляду на рівень “дисципліни” та “відповідальності” підлеглих, а також можливі ексцеси, російські окупанти проводять “навчально-тренувальні” вибори.

"Суть цього “ноу-хау” полягає у примушенні місцевих вояків зареєструватися на вибори, заповнивши відповідні електронні заявки, та тренуванні з прибуття до виборчих дільниць для “вільного волевиявлення”, - пояснюють розвідники.

За їхніми даними, з метою організації цього процесу в окупаційних військах проведено комплекс службових нарад та налагоджено суворий контроль за підготовкою до “волевиявлення”.

Як повідомляв Укрінформ, за даними української розвідки, наступного тижня окупанти планують провести в ОРДЛО черговий збір військовозобов’язаних запасу.

Оценка материала:

5.00 / 1
Окупанти в ОРДЛО примушують місцевих найманців іти на вибори Держдуми - розвідка 5.00 5 1
Політика / Україна
12.09.2021 603
Еще материалы раздела «Україна»