НОВИНИ ДНЯ: У частині України оголосили штормове попередження: де очікувати негоду  У Міноборони роз'яснили оновлений процес мобілізації згідно з новим законопроєктом  Нові акцизні ставки на сигарети в євро є важливою євроінтеграційною вимогою, - експерт  Україну знову накриє дощ і сильний вітер: прогноз погоди на 29 березня  Експерт пояснив, чому ЗСУ важливо бити по аеродромах РФ на окупованих територіях  Наступ Росії: генерал Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України  Заява Макрона про відправку військ в Україну розлютила чиновників Вашингтона, - Вloombergвсі новини дня
Бізнес
Економіка
13.09.2021 640

У Світовому банку назвали умови виділення Україні кредиту на 350 млн доларів

Отримання Україною від Світового банку другого траншу "Позики на політику розвитку у сфері економічного відновлення" на суму 350 млн залежить від підтримки адекватних макроекономічних показників. Крім того, необхідне схвалення парламентом законодавства для подальшої реалізації земельної реформи.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на інтерв'ю віце-президента Світового банку (СБ) у справах регіону Європи та Центральної Азії Анна Б'єрде агентству "Інтерфакс-Україна".

"Перспективи другого траншу" позики на політику розвитку у сфері економічного відновлення" залежать від підтримки адекватної макроекономічної бази", – сказала Б'єрде.

За її словами, виділення траншу залежить від прийняття того необхідного законодавства, яке встановить належну інституційну базу для функціонування нещодавно відкритого ринку землі, особливо від закону, який запускає Фонд часткового гарантування кредитів для допомоги малим і середнім фермерам отримати доступ до фінансування.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Світовому банку назвали умови виділення Україні кредиту на 350 млн доларів 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
13.09.2021 640
Еще материалы раздела «Економіка»