<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп має намір ініціювати збільшення оборонних бюджетів країн НАТО, - The Telegraph  Коли в Україну надійде більшість обіцяної зброї від союзників  Чотири основних фронти: генерал Маломуж назвав найгарячіші напрямки у травні  Смачна мокра паска до святкового столу: усі гості будуть запитувати рецепт  Напад РФ на НАТО: в ГУР оцінили, за скільки днів Кремль може захопити країни Балтії  Потенційне створення ПВК в Україні: нардеп пояснив важливий нюанс  Чи може війна в Україні закінчитися найближчим часом: у розвідці США оціниливсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
14.09.2021 870

Улюблені актори і зйомки в складних умовах: канал «Україна» покаже прем’єру серіалу «Справа тих, хто потопає»

У понеділок, 13 вересня, о 21:00 на телеканалі «Україна» відбудеться прем'єра 8-серійного фільму «Справа тих, хто потопає» спільного виробництва каналу і компанії «Українська Продакшн Студія». Головні герої серіалу – поліцейський Олексій Терещенко та вчителька Марина Коновалюк – виявилися втягнутими в серйозну неприємність, пов'язану з їхнім особистим життям і роботою.


Дія картини «Справа тих, хто потопає» розгортається в містечку, яке через тривалі зливи знаходиться під загрозою затоплення. Двом місцевим жителям, крім природних і соціальних проблем міста, доведеться розібратися з неприємностями і в особистому житті. Вчителька Марина Коновалюк одного разу повірила в щирість одруженого чоловіка і тепер втягнута в грандіозний скандал. До того ж її підозрюють у вбивстві суперниці. А поліцейський Олексій Терещенко «засланий» в провінцію за серйозний службовий проступок.
За словами режисера картини Антона Азарова, він отримав чудовий сценарій Ярослави Сегал: «Це дуже цікавий матеріал з дуже зрозумілими характерами. У сюжеті немає простих і банальних поворотів, а ліричну і детективну історію не можна назвати шаблонними. Вони не розвиваються в якомусь стандартному для більшості людей поданні, внаслідок чого не одразу можна здогадатися, хто злочинець. І в цьому якраз велика заслуга і високий рівень автора сценарію, стиль якого я завжди впізнаю з перших сцен при читанні сценарію».
Головного героя Олексія Терещенка в серіалі зіграв Петро Риков, вже відомий глядачам каналу «Україна» за численними роботами.
«Мій персонаж – співробітник поліції, який проштрафився і засланий начальством у Нові Плавні, де йому потрібно... перечекати грозу. Але зі зміною «декорацій» мало що змінюється. Він як і раніше енергійний і перший час, звичайно, помітно виділяється на тлі мешканців містечка. Однак поступово ми розуміємо, що саме тут він нарешті опиняється серед «своїх», – розкриває подробиці сюжету актор.
Зйомки картини проходили в несподіваних для акторів умовах. Петро Риков зізнався: «Мені було цікаво мати справу з безперервними дощами». Але при цьому незвичайний фон абсолютно не напружував, навпаки, зливи грають не останню роль в цій історії.
Також у картині знялися Олена Шилова, Валерія Ходос, Олександр Крижановський, Дмитро Чернов, Сергій Дзялік, Марк Дробот, Тамара Антропова, Інга Нагорна, Костянтин Корецький, Фатіма Горбенко, Олексій Зорін, Максим Лучак.
Оператор-постановник серіалу – Максим Гуцу. Художник-постановник – Олена Остапенко. Продюсери – Вікторія Корогод, Наталія Стрибук, Ірина Заря, Ірина Чемерис. Зйомки фільму проходили в Києві та Київській області у 2021 році.
Дивіться прем'єру 8-серійної картини «Справа тих, хто потопає» з понеділка по четвер о 21:00 на каналі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Улюблені актори і зйомки в складних умовах: канал «Україна» покаже прем’єру серіалу «Справа тих, хто потопає» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
14.09.2021 870
Еще материалы раздела «Афіша»