<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
17.09.2021 695

Оля Полякова постане в шоу «МАСКА» в образі сексуального зайчика

Співачка Оля Полякова любить вражати та епатувати. На зйомках нового сезону грандіозного шоу «МАСКА», прем’єра якого відбудеться на телеканалі «Україна» цієї осені, зірковий детектив проєкту Оля Полякова влаштувала спекотні танці в латексному костюмі.

Співачка з’явилась у студії каналу «Україна» в обтислому латексному комбінезоні рожевого кольору, який підкреслює чудову фігуру Олі. Доповнили ефектне вбрання головний убір у вигляді заячих вушок, ніжно-рожеві босоніжки на підборах, червоний пасок і об’ємні сережки у формі сердець.

У такому спокусливому образі Оля влаштувала сексуальні танці прямо на столі, за яким вона сидить разом зі своїми колегами – зірковими детективами шоу «МАСКА».

Нагадаємо, Оля Полякова разом з NK | Настею Каменських, Олегом Винником, Андрієм Данилком і DZIDZIO розгадуватиме знаменитостей під масками у масштабному проєкті каналу «Україна».

Як повідомлялося раніше, канал «Україна» працює над другим сезоном мегапопулярного шоу «МАСКА» за міжнародним форматом The Masked Singer. Чекайте продовження найзірковішого і найзагадковішого на українському телебаченні шоу «МАСКА» на каналі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Оля Полякова постане в шоу «МАСКА» в образі сексуального зайчика 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
17.09.2021 695
Еще материалы раздела «Афіша»