<
НОВИНИ ДНЯ: Коли білоруський диктатор піде "на спокій": відповідь Лукашенка  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Росія має конкретний план, як зірвати Саміт миру: Зеленський зробив заяву  Як правильно обирати банк для розміщення депозиту: на що звернути увагу  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Росія готується до чотирирічної стагнації у сфері СПГ через західні санкції, - Reuters  Мобілізація по-новому: як та кого покарають, якщо не з'явився до ТЦК протягом 60 дніввсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
20.09.2021 737

Ведучий мейковер-шоу «Я везу тобі красу» розповів, які помилки заважають знайти сімейне щастя

Цієї осені на каналі «Україна» стартує мейковер-шоу «Я везу тобі красу». Ведучий проєкту Юрій Царьов поділився, що дуже важливо для нього в спілкуванні з учасницями програми. А також навів приклад, із чим довелося зіткнутися, розбираючи історію героїні одного з випусків.

Учасниці проєкту «Я везу тобі красу» хочуть знайти своє сімейне щастя. За словами арт-коуча, топ-стиліста й ведучого каналу «Україна» Юрія Царьова, вони начебто все для цього роблять, а не складається. Кожна з героїнь хоче зрозуміти, що вона робить не так і де відбувається цей «системний збій».

Під час спілкування ведучому мейковер-шоу важливо допомогти подолати внутрішній опір учасниці по відношенню до себе. Юрій Царьов навів приклад, як одна з героїнь проєкту не могла уявити, як вона проводитиме час зі своїм майбутнім обранцем. Арт-коуч чув тільки стандартні фрази: «Хочу зустріти своє кохання», «Мені потрібен сильний чоловік, який би дбав про мене».

«Коли ми почали створювати її мрію покроково за допомогою питань: «Що ти йому готуватимеш?», «Де ви відпочиватимете?», героїня проєкту раптом розплакалася, – поділився ведучий каналу «Україна» Юрій Царьов. – Виявилося, що вона не дозволяла собі мріяти й навіть придумала відмовку: «Коли зустріну, ми почнемо спілкуватися, тоді я зрозумію». Але так не працює! Нам усім дуже важливе уявлення, яким буде наше майбутнє».

За словами арт-коуча, раніше всіх вчили: «Не говори вголос про свої плани», «Не мрій, інакше не здійсниться». Наші бажання будувалися на «тут і зараз» і «як скажуть люди».

«А сенс в тому, що потрібно самому мріяти, – сказав Юрій Царьов, – повірити в це й почати щось робити для здійснення свого бажання».

Дивіться новий проєкт каналу «Україна» «Я везу тобі красу» в новому осінньому сезоні.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Ведучий мейковер-шоу «Я везу тобі красу» розповів, які помилки заважають знайти сімейне щастя 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
20.09.2021 737
Еще материалы раздела «Афіша»