<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
26.11.2021 705

Ведучий шоу «Я везу тобі красу» порадив самотнім дівчатам: негайно позбудьтеся цих переконань

Чому одні дівчата швидко створюють стосунки, а інші ходять на тренінги, реєструються на сайтах знайомств, намагаються бути в центрі уваги, але, як і раніше, на самоті? Ведучий програми «Я везу тобі красу» Юрій Царьов на каналі «Україна» пояснив три найпоширеніші помилки у поведінці дівчат.

Учасниці проєкту «Я везу тобі красу» під час роботи з ведучим та арт-коучем Юрієм Царьовим розібралися, що раніше заважало їм збудувати стосунки.

Перша помилка

Якщо в дитинстві не було моделі щасливої ​​сім'ї – я не матиму щастя в особистому житті

Образа – це дитяча реакція дорослої людини на дії близьких. Дуже легко звинувачувати у всіх своїх проблемах батьків. Але заради власного щастя треба зрозуміти та прийняти: «Батьки були молоді, це їхні помилки. Я беру відповідальність за своє життя та починаю створювати свої правила щасливих стосунків».

Друга помилка

Мене покинули, значить, я не варта того, щоб мене полюбили

Коли батько йде з сім'ї, а потім ще й мама будує своє життя, не звертаючи уваги на дитину, то у дівчини з'являється переконання: «Я нікому не потрібна, мене нема за що любити, я сіра та нецікава». Думаючи так, дівчина в дорослому житті приваблює чоловіків, які її знецінюють.

Найпростіше називати себе «нецікавою», «негідною», «старою та страшною» і нічого не робити. А ви спробуйте спочатку для себе стати цікавою та крутою. Тоді поруч обов'язково з'явиться чоловік, який захоче бути з вами. Бо знецінювати себе – це найпростіше, що можна робити кожний день.

Третя помилка

Я залишусь одна, тому що мені не вдається побудувати стосунки

«Ніколи не кажіть собі «я не зможу», – порадив ведучий каналу «Україна» Юрій Царьов. – Тому що зможете, якщо захочете. Але одними словами справі не допоможеш, потрібні дії. І вони не завжди комфортні, і багато змін проходять через біль. Але при цьому важливо знати, що ви не тільки зможете, а ще й гідні найкращого».

Дивіться мейковер-шоу «Я везу тобі красу» з понеділка по четвер о 10:00 на каналі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Ведучий шоу «Я везу тобі красу» порадив самотнім дівчатам: негайно позбудьтеся цих переконань 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
26.11.2021 705
Еще материалы раздела «Афіша»