<
НОВИНИ ДНЯ: Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: пояснення експерта  Синоптики розповіли про погоду на вихідні в Україні  Де дешевше жити: Держстат опублікував рейтинг українських регіонів  Освіта мрії. Як школярам з України вступити до Гарварду і що для цього потрібно  Чи довіряють українці офіційним повідомленням про війну: дані опитування  На вихідних в Україні дощитиме, на сході вдень до +22°  Коли у школах Києва продзвенить останній дзвоник: названа датавсі новини дня
Життя та Стиль
Дозвілля
21.09.2021 978

«Зірки народжуються не на сцені»: Наталія Могилевська зробила відкриття на шоу «Співають всі!»

Капітан зіркової «сотні» грандіозного шоу «Співають всі!» на каналі «Україна», популярна співачка Наталія Могилевська відверто розповіла, які таланти здатні підкорити її серце.

61485eaf05d64_mogilevska_1_21.09.21

У четвертому випуску масштабного талант-шоу «Співають всі!» суддів підкорила учасниця Наталія Слаква. Ще вчора дівчина стояла на касі в супермаркеті і співала в електричках, а сьогодні – вона фаворитка, яка підняла всю стіну і отримала заслужені 100 балів!

«Найталановитіші люди починають свій шлях зовсім не з великих сцен, гігантських гонорарів і сотні продюсерів. Вкотре переконуюсь, що вуличні музиканти – це душевні і справжні артисти, які насолоджуються співом під відкритим небом і з шапкою біля ніг», – написала у своєму Інстаграмі капітан зіркових експертів проєкту, співачка Наталія Могилевська.

Крім того, учасниця вокального шоу каналу «Україна» надихнула Наталю Могилевську поділитись цікавою історією свого життя:

«Наталя не тільки нагадала мені про такий приємний момент у моєму житті, коли в 15 років я подорожувала Європою з колективом і вранці співала в костелах церковні пісні, а ввечері ми йшли розважати простий народ на вулицях, але і вразила своїми вокальними можливостями і трепетом, з яким вона співає, – поділилась артистка. – Я впевнена, що це тільки початок! Не розгубіть свою душевність на цьому тернистому шляху і просто насолоджуйтеся!»

Наступний випуск грандіозного шоу «Співають всі!» дивіться в суботу, 25 вересня, о 21:00 на телеканалі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
«Зірки народжуються не на сцені»: Наталія Могилевська зробила відкриття на шоу «Співають всі!» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Дозвілля
21.09.2021 978
Еще материалы раздела «Дозвілля»