НОВИНИ ДНЯ: Небезпечна риторика? Чи є загроза від різких заяв Трампа про Зеленського та війну в Україні  Синоптики дали прогноз на п'ятницю і попередили про небезпеку  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вересня  Україні у вівторок прогнозують від 4° до 27° теплавсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
21.09.2021 1839

Синоптик розповіла, коли в Україну повернеться тепла погода

У найближчі дні холодна погода в Україні буде зберігатися. Однак ближче до вихідних у країну знову прийде тепло.

Синоптик Укргідрометцентру Олександра Хала в коментарі Обозревателю розповіла, що 21−22 вересня в Києві денні максимуми становитимуть всього +8 +10 градусів. У нічні години температури будуть ще нижче, +4 +6 градусів.

Подібна ситуація буде на більшій частині країни.

За прогнозами синоптика, потепління повернеться ближче до вихідних, коли повітря прогріється до +14 +16 градусів.

З початком наступного тижня можливі ще більш високі температурні показники, коли в Україну знову надійде більш тепла повітряна маса.

«Цей період потепління поки що не можна назвати бабиним літом. Коли над Україною знову буде антициклон, період сонячної, безвітряної, спокійної погоди, тоді - так», — зазначила Хала.

Водночас, за її словами, в Україні буде ще одне бабине літо.

«Перше бабине літо зазвичай спостерігається після перших осінніх заморозків — воно вже завершилося. Швидше за все, буде ще й інше, тому що таких періодів восени, коли над Україною панує антициклон, може бути кілька», — додала синоптик.

Оценка материала:

5.00 / 1
Синоптик розповіла, коли в Україну повернеться тепла погода 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
21.09.2021 1839
Еще материалы раздела «Суспільство»