<
НОВИНИ ДНЯ: Хто з українців зможе отримати паспорт за кордоном: перелік категорій чоловіків  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозки  США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°всі новини дня
Життя та Стиль
Дозвілля
21.09.2021 1966

«Мені нецікава твоя думка»: Анастасія Приходько посварилась з блогеркою Оленою Філоновою

У новому випуску грандіозного шоу «Співають всі!» на телеканалі «Україна» між зірковими експертами вибухнув черговий скандал. Цього разу спільну мову не знайшли співачка Анастасія Приходько і блогерка Олена Філонова. Що сталось і чому Приходько знову «зчепилась» із блогерами?

614873fb7c8fd_fil_21.09.21

Виконання пісні «Вільна» Юлії Саніної та Тіни Кароль дуетом «Наяда» на сцені масштабного шоу «Співають всі!» викликало суперечки серед «сотні» суддів проєкту. Популярна блогерка Олена Філонова проголосувала за молодих виконавиць і висловила свою думку щодо виступу дівчат.

«Дівчатка дуже тонко відчули цю пісню і по-своєму її передали. Я в шоці, що у співачки Юлії Войс, яку я знаю особисто, є такі сестри і для мене залишається загадкою, як ви ще не сидите на цій зірковій «стіні»? Вступ був просто нереальним! Олег Машуковський тиснув на кнопку з перших секунд виступу! – прокоментувала свій голос блогерка Олена Філонова в ефірі каналу «Україна». – А тепер хочу передати мікрофон головній змії проєкту, моїй улюбленій Насті Приходько».

А ось співачка, яка не стала голосувати за дует, оцінила виступ дівчат не тільки за виконання, а й за зовнішній вигляд учасниць – саме це і стало яблуком розбрату.

«Мені здалось, що вам потрібно було вийти не в таких образах. Це пісня, під час якої хочеться легкості – не потрібно цього макіяжу і яскравих нарядів. Це все не поєднується зі співом – те ж саме, якби в цих сукнях ви розповідали нам про економіку чи юриспруденцію...», – пояснила свою точку зору співачка Анастасія Приходько.

Але Олена Філонова не стала погоджуватись зі своєю зірковою колегою: «Настя, вони ж на сцені, а не в залі суду і мають право так виглядати!»

«Я оцінюю їх як артистів в цілому: образ, пісню... для мене це важливо! А ти взагалі нічого не розумієш у вокалі, при чому тут твоя думка – вона мені нецікава! – відповіла Олені Філоновій Приходько. – А заспівали дівчата непогано, але мені не сподобалось те, що вони перейняли манеру Юлії Саніної та Тіни Кароль – вони не заспівали від себе».

А чим закінчиться конфлікт двох експресивних зірок – глядачі дізнаються зовсім скоро.

Наступний випуск грандіозного шоу «Співають всі!» дивіться в суботу, 25 вересня, о 21:00 на телеканалі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
«Мені нецікава твоя думка»: Анастасія Приходько посварилась з блогеркою Оленою Філоновою 5.00 5 1
Життя та Стиль / Дозвілля
21.09.2021 1966
Еще материалы раздела «Дозвілля»