<
НОВИНИ ДНЯ: Коли до України знову повернеться тепло: відповідь метеорологині  Кримському мосту приготуватися? Експерт назвав мету удару ЗСУ по Джанкою  Крига скресла: у США знову згадали про допомогу Україні – коли буде результат  Естонський генерал впевнений, що його країна здобула б перемогу у війні з Росією  Найближча ніч буде найхолоднішою: синоптикиня дала прогноз погоди на вихідні   Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримкивсі новини дня
Прес-релізи
Інше
22.09.2021 186

Парогенератори Tefal: переваги моделей та рекомендації по їх вибору

Парогенератори – популярний вид побутової техніки, який поступово витісняє звичні праски. Відомим брендом, одним з кращих виробників такої продукції, є Tefal.

Парогенератори Tefal

На сторінці https://www.tefal.ua/ru/Уход-за-одеждой/Парогенераторы/c/steam%2Bstations можна ознайомитися з основними характеристиками різних моделей цієї торгової марки. На офіційному сайті виробника представлена виключно якісна та надійна продукція. З його допомогою можна не тільки дізнатися про особливості парогенераторів, але й знайти офіційних дистриб'юторів, замовити їх з гарантією, можливістю обміну.

Бренд Tefal постійно працює над асортиментом парогенераторів. Тому не дивно, що сьогодні він пропонує своїм клієнтам більше, ніж 10 видів цих побутових приладів.

Переваги парогенераторів Tefal

Покриття підошви парогенераторів Tefal виготовляється не тільки з кераміки, але й з її сплаву з металами. Це дозволяє отримати більш стійку до подряпин поверхню, термін служби якої в кілька разів довше, ніж у стандартних прасок.

Всі прилади бренду Tefal мають сучасний дизайн. Це дозволяє перетворити прасування і відпарювання білизни в задоволення.

Потужність цих пристроїв вище, ніж у стандартних прасок, що дозволяє лише за кілька секунд розгладити навіть найважчі складки, не докладаючи зайвих зусиль. Абсолютно всі моделі парогенераторів Tefal дуже швидко нагріваються, вони повністю готові до використання протягом 2–3 хвилин. Можна розгладити та відпарити речі будь-якого розміру, виготовлені з різних матеріалів.

Регулювання потужності і вибір режиму здійснюються легко – необхідно натиснути потрібну кнопку. Є індикатор рівня нагріву та готовності до роботи.

Що враховувати при виборі

Спочатку необхідно визначитися з тим, як часто і наскільки інтенсивно буде використовуватися такий агрегат. Якщо парогенератор купується для домашнього використання, необхідно вибирати потужний, великий прилад. А ось якщо для дачі або поїздок – перевагу слід віддавати маленьким компактним моделям, які не займатимуть багато місця при зберіганні чи перевезенні.

Також необхідно враховувати такі параметри:

  • потужність (важливо знати, що потужний парогенератор не тільки допомагає розгладити та відпарити речі швидко, але і споживає велику кількість електроенергії);
  • тиск пару (чим цей показник вищий, тим більш ефективним в роботі буде пристрій);
  • резервуар (важливо враховувати частоту використання приладу та наявність/відсутність можливості доливання в нього води безпосередньо під час роботи);
  • підошва (потрібно звернути увагу на матеріал її виготовлення).

Також треба враховувати наявність додаткових функцій.

Оценка материала:

5.00 / 1
Парогенератори Tefal: переваги моделей та рекомендації по їх вибору 5.00 5 1
Прес-релізи / Інше
22.09.2021 186
Еще материалы раздела «Інше»