НОВИНИ ДНЯ: Брехня Трампа: політик розповів вигадану історію про "запис" свого дзвінка до Зеленського  Британія радить Україні зосередитися на ударах по Криму та відкласти контрнаступ - Sunday Times  Як приготувати мигдальне молоко в домашніх умовах: рецепт  Переговори з Росією: чому насправді США та Німеччина бояться поразки Путіна у війні  Жителів Київської області попередили про дощ та сніг: Гідрометцентр розповів про погоду на початку тижня  Дощі, тумани і температурні гойдалки: прогноз синоптика на новий тиждень  Законні цілі. Чи можуть удари по НПЗ "знекровити" Росію та допомогти Україні на фронтівсі новини дня
Життя та Стиль
Автоклуб
25.09.2021 1444

Дев’ять гривень за добу: в Україні стало платним зберігання номерних знаків авто

В Україні з п’ятниці набуває чинності постанова уряду, відповідно до якої зберігання номерних знаків коштуватиме 9 грн за добу без урахування ПДВ.

630_360_1616611772-737_25.09.21

Про це інформує пресслужба Міністерства внутрішніх справ України у Телеграмі, передає Укрінформ.

“Сьогодні набуває чинності постанова, за нормами якої відповідальне зберігання номерних знаків коштує 9 грн на добу без урахування податку на додану вартість. Адже після закінчення терміну оплаченого зберігання вам необхідно подбати про продовження резерву. В іншому випадку ви ризикуєте їх втратити — номерні знаки буде знищено”, - зазначається у повідомленні.

Зокрема, для отримання цієї послуги знадобляться такі документи: заява; документи, що посвідчують особу; реєстраційні документи на транспортний засіб; платіжний документ (квитанція), який засвідчує оплату адміністративної послуги.

Як повідомлялося, відповідну постанову уряд прийняв на своєму засіданні 15 вересня.

Нею, серед іншого, передбачено реалізацію експериментального проєкту щодо отримання громадянами теоретичних знань із правил дорожнього руху за дистанційною формою навчання, а також – отримання за бажанням через електронний кабінет посвідчення водія поштою або кур’єром.

Оценка материала:

5.00 / 1
Дев’ять гривень за добу: в Україні стало платним зберігання номерних знаків авто 5.00 5 1
Життя та Стиль / Автоклуб
25.09.2021 1444
Еще материалы раздела «Автоклуб»