<
НОВИНИ ДНЯ: Веніславський розповів, як запуск е-кабінету вплине на черги в ТЦК та проходження ВЛК  Як приготувати мариновані огірки за 3 хвилини: блогерка перевірила популярний рецепт  В Україну йде потепління, але в середу погода ще піднесе неприємний сюрприз  Як помолитися про захист військових: найсильніші молитви-обереги для воїнів  В Україні у середу переважно без опадів, подекуди заморозки  Де в Україні знову будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 15 травня  Експерт назвав два головні завдання, які стоять перед наступником Шойгувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
28.09.2021 463

Уряди України та США уклали угоду про покращення системи охорони здоров’я

Кабінет Міністрів України та уряд Сполучених Штатів Америки уклали «Додаткову угоду до угоди про виконання завдання у сфері розвитку» на загальну суму 9 млн доларів.

630_360_1632753339-779_28.09.21

Документ підписали Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль та директор місії USAID в Україні Джеймс Хоуп, а, Тимчасово повірена у справах США в Україні Крістіна Квін підписала лист-засвідчення, повідомляє Укрінформ із посилання на Урядовий портал.

«Життя та здоров’я людей завжди є пріоритетом держави. Завдяки цій угоді Україна зможе спрямувати додатковий фінансовий ресурс на посилення спроможності медичної системи та підвищення ефективності лікування хвороб. Вдячний нашим міжнародним партнерам за послідовну підтримку й допомогу у відновленні в період пандемії», — зазначив очільник уряду Денис Шмигаль.

Додаткова угода між урядом України та урядом США передбачає виділення 7 млн доларів на поліпшення стану здоров'я українців, а також 2 млн доларів — на забезпечення зростання економіки.

Оценка материала:

5.00 / 1
Уряди України та США уклали угоду про покращення системи охорони здоров’я 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
28.09.2021 463
Еще материалы раздела «Суспільство»