<
НОВИНИ ДНЯ: Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домі  В Україні розширили географію населених пунктів, де можна купити житло в рамках "єВідновлення"  Блінкен детально розповів про план США, що допоможе Україні "міцно стояти на ногах"  Щоб котлети були соковитими, що рекомендують досвідчені господині додати до фаршу  Путін помиляється, розраховуючи на тривалу війну: Блінкен назвав причини  Яка пенсія "світить" українцям із зарплатою у 20 тисяч: розмір здивує  Мобілізація чиновників: у Міноборони пояснили, кого можуть призвати до ЗСУвсі новини дня
Прес-релізи
IT та зв'язок
02.07.2010 15:09 14560

«Київстар»: поповнення мобільних рахунків через електронні канали стає зручнішим

Відтепер клієнти «Київстар» отримуватимуть SMS-підтвердження поповнення свого мобільного рахунку через електронні канали.

 

Кожного разу, поповнюючи рахунок через банкомати, платіжні термінали, а також переводячи кошти за допомогою інтернет-банкінгу на сайті https://secure.privatbank.ua/kyivstar, wap.kyivstar.ua, платіжних систем Visa та MasterCard через безкоштовний номер 999 або з використанням міжбанківських систем експрес-платежів (наприклад, www.portmone.com), клієнти «Київстар» будуть отримувати SMS-повідомленням про факт поповнення. У ньому буде зазначено дату, точний час і суму поповнення.
Послуга є безкоштовною і доступна як для контрактних клієнтів, так і для абонентів передплаченого зв'язку. Клієнти «Київстар» можуть отримувати SMS-повідомлення кирилицею (російською або українською мовами), а також латиницею у форматі транслітерації.
Якщо при поповненні рахунку контрактний абонент «Київстар» вказав не номер телефону, а номер особового рахунку, то SMS-повідомлення надіслано не буде. Якщо на особовому рахунку контрактного абонента зареєстровано декілька телефонних номерів, то повідомлення буде відправлене на телефонний номер, зазначений при поповненні особового рахунку.
Для відключення функції SMS-підтвердження про факт поповнення необхідно набрати комбінацію *100*30*3#, а для повторного підключення – *100*30*2# і виклик. Для перевірки статусу отримання SMS-повідомлень потрібно скористатися комбінацією *100*30*1# і виклик.
Користування електронними каналами поповнення рахунків сприятиме зменшенню обсягів шкідливих викидів у навколишнє середовище. «Київстар» потурбувався, щоб  його клієнти вчасно отримувати інформацію про надходження коштів.

Довідка про компанію «Київстар»:
Телекомунікаційний оператор «Київстар» – лідер українського ринку мобільного зв’язку та передачі даних, якому довіряють своє спілкування 21,89 млн. осіб (станом на 01.06.10). Мережа «Київстар» охоплює всі великі і малі міста та більше ніж 28 тис. сільських населених пунктів, всі основні національні та регіональні траси, більшість морських та річкових узбереж України. «Київстар» пропонує послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття в Україні, а також роумінгові послуги в 195 країнах на 5 континентах. Більше 1,6 млн. українців користуються мобільним інтернетом «Київстар». В семи найбільших містах України – Києві, Донецьку, Дніпропетровську, Харкові, Львові, Сімферополі, Одесі – надаються послуги високошвидкісного фіксованого інтернет-доступу, якими можуть скористатися більш ніж 500 тис. родин, що мешкають в 4 тис. будинків.
Місія «Київстар» – покращувати життя завдяки телекомунікаційним послугам найвищої якості.

Оценка материала:

3.33 / 9
«Київстар»: поповнення мобільних рахунків через електронні канали стає зручнішим 3.33 5 9
Прес-релізи / IT та зв'язок
02.07.2010 15:09 14560
Еще материалы раздела «IT та зв'язок»