<
НОВИНИ ДНЯ: Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  "У нас є надлишки". У Конгресі США закликали терміново передати Україні касетні бомби  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Перший в Києві. Міноборони заявило про відкриття нового Центр рекрутингу до ЗСУ  Скільки НПЗ Росії треба знищити для впливу на війну: Черник поясниввсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
29.09.2021 715

У шоу «МАСКА» Оля Полякова продемонструвала ефектний образ в стилі Майкла Джексона

На зйомках нового сезону грандіозного шоу «МАСКА», прем’єра якого відбудеться на телеканалі «Україна» 23 жовтня о 21:00, зірковий детектив проєкту, співачка Оля Полякова стала брюнеткою і змінилась до невпізнання.

Строго і водночас сексуально. Чорні брюки, жакет-мундир, рясно всипаний блискітками, і біла рукавичка – на знімальному майданчику каналу «Україна» Оля Полякова повторила легендарний образ артиста Майкла Джексона. Співачка доповнила це ефектне вбрання мерехтливими сережками у формі хрестів і різноманітними пасками-ланцюжками.

«Я сьогодні в образі попкоролеви чи краще сказати – попкороля. Буквально повернулась з того світу», – розповіла про свій лук Оля Полякова за лаштунками гіпершоу «МАСКА».

Не менше вражає і зачіска Олі. Всі звикли бачити її з розкішними білими локонами, та цього разу співачка перевтілилась у палку брюнетку. А в макіяжі акцент зробила на яскраво-червоних губах.

Нагадаємо, Оля Полякова разом з NK | Настею Каменських, Олегом Винником, Андрієм Данилком і DZIDZIO розгадуватиме знаменитостей під масками у масштабному проєкті каналу «Україна».

Дивіться продовження найзірковішого і найзагадковішого на українському телебаченні шоу «МАСКА» вже 23 жовтня в 21:00 на каналі «Україна»!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
У шоу «МАСКА» Оля Полякова продемонструвала ефектний образ в стилі Майкла Джексона 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
29.09.2021 715
Еще материалы раздела «Афіша»