<
НОВИНИ ДНЯ: Україна отримає перші снаряди від чеської ініціативи пізніше, ніж очікувалося: нові терміни  Сніг не лише в Карпатах. Синоптик дала прогноз на 19 квітня в Україні  Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш поясниввсі новини дня
Прес-релізи
Інше
01.10.2021 177

Чим краще годувати дорослого кота

Вибрати якісний корм для кішки, яка проживає вдома, — це не таке просте завдання, як може здатися з першого погляду. Потрібно звернути увагу на багато чинників: якість складу, наявність у ньому можливих алергенів, додавання вітамінів, мінералів та інших корисних мікроелементів тощо. Не потрібно забувати й про те, що корм має добре смакувати домашньому улюбленцю. Адже той може відмовитися його їсти.

Як вибрати корм для кота

Господар може купляти готові корми від відомих виробників або готувати їжу для кішки самостійно. Звісно, натуральні продукти відрізняються високою якістю, до того ж ви точно будете знати з чого складається раціон улюбленця. Однак процес готування дуже довгий, також такий раціон буде значно дорожчим, ніж покупка заводського корму.

Якісний котячий корм має бути повнораціонним, тобто насичувати організм тварини корисними харчовими продуктами. Також перевірте список інгредієнтів на наявність у ньому барвників, консервантів і підсолоджувачів. У більшості випадків вони негативно впливають на здоров’я чотирилапого друга.

Переваги корму Фелікс

Фелікс для дорослих котів ‒ це якісний повнораціонний корм, який складається з таких харчових продуктів:

- м’яса та його субпродуктів;
- риби;
- продуктів переробки м’яса та риби;
- комплексу мінеральних речовин;
- вітамінів;
- рослинного білка тощо.

До того ж корм Felix продається у великому асортименті різноманітних смаків. У вас є можливість підібрати для свого улюбленця харчування, у складі якого присутні:

- м’ясо ‒ курка, яловичина, качка, ягня, кролик, індичка;
- риба ‒ форель, сайда, тунець, лосось.

Фелікс від Purina не просто так користується великою популярністю в покупців. Він відрізняється низкою переваг:

1. Відсутністю барвників та ароматизаторів.
2. Наявністю в складі мінеральних речовин, які зміцнюють організм.
3. Зручним пакуванням корму, яке спрощує годування домашнього улюбленця. Паучі легко відкриваються, а в закритому стані зберігають свіжість продукту упродовж тривалого часу.
4. Неймовірним смаком корму без додавання підсолоджувачів. Ваш кіт із задоволенням поїдатиме апетитні шматочки, які зроблять його ситим та задоволеним.

Фелікс ‒ це вологий корм, який підходить для щоденного харчування домашнього кота. Також його можна комбінувати із сухим кормом. Консервований продукт стане джерелом потрібної вологи для організму, якої в сухому раціоні взагалі немає.



Оценка материала:

5.00 / 1
Чим краще годувати дорослого кота 5.00 5 1
Прес-релізи / Інше
01.10.2021 177
Еще материалы раздела «Інше»