<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Не лише Patriot. У Повітряних силах розповіли, поставок яких засобів ППО чекає Україна  У Севастополі на ремонті стоять три великі десантні кораблі РФ  "Лінива" паска без вимішування тіста: рецепт, який вдасться у будь-кого  Коли закінчується навчальний рік у школах 2024 року: Міносвіти назвало дату початку літніх канікул  В Україні змінять правила торгівлі алкоголем, сигаретами та пальним  У російській армії рекордне дезертирство з початку війни, - британська розвідкавсі новини дня
Бізнес
Економіка
01.10.2021 788

Гривня стала однією з найприбутковіших валют у 2021 році - Bloomberg

Гривня увійшла в десятку найприбутковіших валют з початку року. Українська валюта знаходиться на шостому місці.

Про це повідомляє агентство Bloomberg.

За даними агентства, Українська гривня зміцнилася за січень-вересень 2021 року по відношенню до долара на 7%.

Сейшельська рупія на цьому тижні зміцнилася на 2,9% по відношенню до долара, в результаті чого її приріст у 2021 році склав 60% - кращий результат серед 146 валют, за даними Bloomberg у всьому світі. Це одна з п'яти африканських валют, що увійшли в десятку кращих в цьому році.

На другому місці в рейтингу замбійська квача, на третьому - мозамбікський метікал, на четвертому - вірменський драм, на п'ятому - ангольська квача.

Також в десятку найбільш зміцнилися валют увійшли грузинський ларі, білоруський рубль, угандійський шилінг і домініканський песо.

Оценка материала:

5.00 / 1
Гривня стала однією з найприбутковіших валют у 2021 році - Bloomberg 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
01.10.2021 788
Еще материалы раздела «Економіка»