<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
01.10.2021 583

Актор серіалу «Люся Інтерн» розповів про чутки щодо роману зі Станіславом Бокланом

У серіалі «Люся Інтерн», який бурхливо обговорюється на сторінці каналу «Україна» в YouTube, одну з головних ролей зіграв Кирило Бін. Він розповів у програмі «Зірковий шлях», чому батько був проти акторської професії, і хто недвозначно натякнув зірці серіалу про роман між акторами.

Серіал «Люся Інтерн», який вже полюбили глядачі каналу «Україна», викликав хвилю обговорень в соціальних мережах і на сторінці каналу «Україна» в YouTube. Люди скучили за комедією. А смішних і кумедних ситуацій в житті головної героїні Люсі Жук достатньо!

Команда програми «Зірковий шлях» взяла інтерв'ю у Кирила Біна, який зіграв головного лікаря Запорожця в цьому ситкомі. У зірки серіалу багато цікавих ролей в кіно, проте в юності його батько не вважав, що акторство має якийсь сенс. На відміну від рідної людини, майбутній актор вірив у свою мрію.

«Я більше нічого іншого і робити не вмів, – з посмішкою відповів Кирило Бін. – Тому особливого вибору у мене не було».

Після закінчення вишу він сповна відчув і хороші моменти, і труднощі професії, тому що були як хвилини слави, так і обман, коли йому не заплатили за роботу.

Але не можна не згадати один комедійний проєкт, в якому Кирило Бін знімався зі Станіславом Бокланом. Тому що цих акторів пов'язує досить пікантна історія.

«Нам з Бокланом приписували роман, – сказав зірка серіалу «Люся Інтерн». – Я почув це від нього. Можливо, це його мрія й фантазія, не знаю. Але він мені сказав: «Ти знаєш, що про нас говорять?» Ну що? На здоров'я».

Дивіться 40-серійний серіал «Люся Інтерн» о 10:30 з понеділка по четвер на каналі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Актор серіалу «Люся Інтерн» розповів про чутки щодо роману зі Станіславом Бокланом 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
01.10.2021 583
Еще материалы раздела «Афіша»