<
НОВИНИ ДНЯ: Трампу загрожує увʼязнення через розголошення інформації про суд  Лукашенко тікає до Януковича?: диктатор звів нову "хату" у РФ, яку видно навіть з космосу  Укргідрометцентр прогнозує зміну погоди в Україні: до чого готуватись  Салат "хвилинка" з тунцем: просто і дуже смачно  Сильні заморозки скують Україну: названо три області, де буде найхолодніше  Не тільки бойові. У Міноборони назвали вакансії в армії, на які найбільше потрібні люди  Українська армія на тлі виснаження пробує новий стиль рекрутингу – WSJвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
01.10.2021 689

Марина Кухар: дистанція мати-донька – з минулого сторіччя

Успішна ведуча новин «Сьогодні» на каналі «Україна» Марина Кухар відверто розповіла, як складаються стосунки з донькою-підлітком та, як ставиться до її перспективи стати журналістом-телевізійником.

Ведуча зізнається: завжди старається, аби в житті дитини було якомога більше приводів для радості. Тому, намагається відгородити від тих складнощів, з якими сама стикалась в дитинстві.

«Дистанція мати-донька – це ж з минулого сторіччя. Навіщо вона? Створювати комфортну ілюзію контролю? Ні, це не про нас. Так, я вважаю її своїм другом. А перша ознака дружби – це довіра. Звісно ж, в процесі дорослішання, у неї з'являються свої таємниці, якими не завжди хочеться поділитися, але це зрозуміло і прийнятно для мене. Поруч зі мною – особистість. І я так сприймала її з пелюшок. Можливо, тому мої знайомі часто дивуються її зрілим судженням і кажуть, що Аня доросліша за багатьох своїх ровесників», – поділилась Марина Кухар.

Щодо майбутньої професії доньки ведуча переконана, що це однозначно має бути особистий вибір дитини. Наразі Аня вчиться у 7 класі і не озвучувала бажань стати журналісткою або телеведучою. Проте, зіркова мама вже не раз відзначала, як донька послуговується деякими прийомами її професії.

«Часто з розмов з її друзями чую фрази: “я зібрала про це інформацію”, “це треба ще повторно перевірити» або ж нещодавно розчулила фраза з телефонної розмови з подругою “а ти впевнена в джерелі?”», – розповіла Марина Кухар.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Марина Кухар: дистанція мати-донька – з минулого сторіччя 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
01.10.2021 689
Еще материалы раздела «Суспільство»