<
НОВИНИ ДНЯ: Естонський генерал впевнений, що його країна здобула б перемогу у війні з Росією  Найближча ніч буде найхолоднішою: синоптикиня дала прогноз погоди на вихідні   Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температуравсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
01.10.2021 889

Ведучий проєкту «Я везу тобі красу» розповів, як подолати страх у відповідальний момент

Цієї осені стартує мейковер-шоу «Я везу тобі красу» за власним форматом каналу «Україна». Ведучий Юрій Царьов зізнався, чому він одного разу під час зйомок раптово вийшов із кадру. І що робити в реальному житті, коли ви знаходитесь за крок від мрії, але щось вас зупиняє.

Якщо ви думаєте, що у людей, причетних до телебачення, не буває сумнівів, невдач або якихось промахів у роботі, ви помиляєтесь. Іноді зірки діляться своїм досвідом і показують: в житті може статися все, що завгодно.

Ведучий мейковер-шоу «Я везу тобі красу» розказав, як під час зйомок у нього несподівано виник ступор. За словами Юрія Царьова, він раптом вирішив, що взагалі ні на що не здатний.

«Коли ти робиш великі зусилля, а у тебе однаково не виходить так, як треба, тоді вже важко зрозуміти, в чому причина, – зізнався ведучий проєкту «Я везу тобі красу». – В той момент я вийшов з кадру, сів у крісло й закрився. У мене з’явився внутрішній опір: «Це не твоє, все – ти не братимеш більше участь у зйомках».

На майданчику було темно, світло падало тільки на подіум, де стояв вішак з речами.

«Я підняв голову й побачив картинку, про яку мріяв довгі роки. І це було не просто візуальне уявлення моєї мрії, – поділився Юрій Царьов. – Я точно знав, що перебуваю всередині неї як ведучий. І тоді я сказав собі: «До твоєї мрії всього два метри. Встань і йди до неї». Я так і вчинив».

Тому немає ніяких супертехнік, потрібно йти до мрії попри всі страхи.

«Те, що мене колись обмежувало, зараз надихає», – сказав ведучий каналу «Україна».

Дивіться новий проєкт каналу «Україна» «Я везу тобі красу» в новому осінньому сезоні.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Ведучий проєкту «Я везу тобі красу» розповів, як подолати страх у відповідальний момент 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
01.10.2021 889
Еще материалы раздела «Афіша»