<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
01.10.2021 747

У «Головній темі» влаштують ексклюзивну перевірку перших вакцинованих в Україні

У суботу, 2 жовтня, о 20:00 у суспільно-резонансному проєкті «Головна тема. Перезавантаження» з Оленою Кот на каналі «Україна», проведуть унікальний експеримент та з’ясують, від якої вакцини проти коронавірусу антитіла тримаються довше та захищають ефективніше.

Вакциновані - не заражені? Вперше на українському телебаченні медичні експерти перевірять, як організм реагує на препарати Pfizer, CoronaVac та Covisheild. В ході унікального експерименту з’ясують, чи дійсно захист вакцини поступово слабне, а антитіла з часом просто зникають. 15 добровольців допоможуть визначити, що відбувається з антитілами через три місяці після щеплення. Глядачі дізнаються, які шанси підхопити вірус після двох доз імунізації, і як у такому разі протікає хвороба.

У випуску дадуть відповідь на питання, чи насправді новомодні гаджети для куріння безпечніші за традиційні цигарки. Професійні хіміки розібрали на складові дим безнікотинових електронних сигарет, тож, головна експертиза цієї суботи покаже, що насправді міститься у випарах сигарет-інгаляторів. А унікальний медичний експеримент наочно продемонструє, як серце і судини реагують на куріння вейпів, систем нагріву тютюну, самокруток і цигарок.

На глядачів чекає незвичайна рейд-провокація на щедрість! Журналісти «Головної теми» провели міжнародний соціальний експеримент і перевірили, наскільки чуйні громадяни в країнах з абсолютно різним рівнем достатку. Де нагодують голодного туриста: В США та Бельгії, де чи не найвищі зарплати та соцвиплати у світі, чи в Україні та Молдові, які лідирують у Європі за рівнем бідності?

У програмі влаштують краш-тест трендового взуття за 500 гривень. Ціни на брендові моделі модних лоферів, черевиків та кросівок з шкірзаму зашкалюють! Можна знайти й дешевші в стокових крамницях або магазинах конфіскату. Але чи витримають такі бодай один дощовий сезон? У «Головній темі» визначать, яке взуття пройде випробування водою, силою та падінням, щоб глядачі точно знали, як серед дешевих варіантів знайти якісні.

Дивіться програму «Головна тема. Перезавантаження» у суботу о 20:00 на каналі «Україна»!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
У «Головній темі» влаштують ексклюзивну перевірку перших вакцинованих в Україні 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
01.10.2021 747
Еще материалы раздела «Афіша»