<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
05.10.2021 620

«Не час помирати»: Ткаченко закликав українців вакцинуватися, обігравши назву останньої Бондіани

Відповідальне ставлення українців до вакцинації дозволить закладам культури та бізнесу продовжувати працювати в умовах пандемії коронавірусу.

630_360_1623151022-2421_05.10.21

Як передає Укрінформ, про це написав міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко в Телеграмі.

"Таке враження, що люди припинили боятися. За літо, коли показники захворюваності були значно нижчим, багато хто розслабився. Але пандемія – це не сезонний грип. І таких помилок природа не вибачає. Карантин вже подовжений до кінця року. А жовтий рівень епідемнебезпеки вже говорить про обмеження. Зокрема в театрах, кінотеатрах та інших закладах культури наповненість може бути не більше 2/3 (2 заповнені ряди, один – порожній) або понад 50 % місць (при розміщенні у шаховому порядку)", - написав Ткаченко.

Він зазначив, що при вищому відсотку вакцинованих в Україні ситуація була б зовсім інша, як для глядачів, так і для закладу культури та його персоналу.

Міністр зауважив, що відповідальне ставлення до питання вакцинації може не лише врятувати здоров’я та навіть життя, а і дозволити у важкі пандемічні часи закладам культури, бізнесу повноцінно працювати.

"Зараз йде світова прем’єра фільму про Джеймса Бонда. І назву він має підходящу – "Не час помирати". Але Бонд-Бондом, а ви йдіть вакцинуватися!", - закликав він.

Оценка материала:

5.00 / 1
«Не час помирати»: Ткаченко закликав українців вакцинуватися, обігравши назву останньої Бондіани 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
05.10.2021 620
Еще материалы раздела «Суспільство»