<
НОВИНИ ДНЯ: Контрнаступ: які проблеми мають вирішити ЗСУ, щоб підготуватись  7 травня в Україні почне холоднішати: де знизиться температура  Сікорський: Путін може закінчити війну за п'ять хвилин  "Любимо всіх": Епіфаній розповів, чи благословлятиме одностатеві пари  Як Кремль використовує РПЦ для війни проти України: ISW проаналізував події на Великдень  В Україні 7 травня пройдуть короткочасні дощі, вдень до +26°  "Києво-Печерська лавра звільняється від духовної окупації" – Епіфаній про УПЦ (МП)всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
10.10.2021 1512

До «червоної» зони карантину наблизилися п’ять областей - МОЗ

Найбільше наблизилися до червоної зони Донецька, Харківська, Дніпропетровська, Херсонська і Житомирська області.

Про це заявив міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко, який перебуває з робочою поїздкою на Херсонщині, у коментарі кореспонденту Укрінформу.

«Найбільш наближені до червоної зони Донецька, Харківська, Дніпропетровська, Херсонська і Житомирська області», - зазначив міністр охорони здоров'я.

Він також прокоментував, чому, попри таку складну ситуацію з коронавірусом, на Херсонщині у місті Нова Каховка за його участі відбувається масовий захід - форум представників місцевих громад.

«Я вам можу показати свій сертифікат», - сказав міністр охорони здоров'я.

Як відзначив Ляшко, заходи будуть проводитися і при введенні червоного рівня епідемічної небезпеки, якщо всі учасники будуть вакциновані проти коронавірусу.

Оценка материала:

5.00 / 1
До «червоної» зони карантину наблизилися п’ять областей - МОЗ 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
10.10.2021 1512
Еще материалы раздела «Суспільство»