<
НОВИНИ ДНЯ: В уряді Німеччини прокоментували вбивство українських військових росіянином  Україна готує комплекс заходів для захисту F-16 на аеродромах – Євлаш  Готуємось до Великодня: як пофарбувати яйця натуральними барвниками  Традиції та прикмети на Великдень 2024: що можна і не можна робити  В Україні 30 квiтня вдень до 25° тепла, без опадів  Вступ до військових закладів освіти у 2024 році: умови та терміни  "Швидка" глазур на паску від Ектора з "МастерШеф". Готується усього з двох інгредієнтіввсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
10.10.2021 731

Постраждала від нападу у потязі «Київ - Маріуполь» отримає 100 тисяч компенсації від Укрзалізниці

Українка Анастасія Лугова, яку минулого року жорстоко побив п'яний пасажир у потязі "Київ – Маріуполь", отримає 100 тисяч грн моральної компенсації від Укрзалізниці.

Відповідне рішення ухвалив суд, передає Укрінформ з посиланням на ТСН.

За словами жінки, рішенням суду вона не задоволена. Постраждала просила компенсацію в розмірі 500 тисяч за двох: за себе та маленького сина, який був свідком нападу.

"Ще досі я відвідую остеопата, бо в мене є порушення хрящів шиї. Зміщення від удару сталося. Досі проходжу лікування, бо є ще ґулі на лобі. Крім того, треба вставити брекети. Також працюю з психологами", - розповіла постраждала.

Як повідомляв Укрінформ, 31 липня 2020 року у потязі "Маріуполь-Київ" чоловік побив жінку і намагався її зґвалтувати. Зловмисника затримали.

У квітні цього року підозрюваний в нападі помер у лікарні, куди його госпіталізували із СІЗО.

Оценка материала:

5.00 / 1
Постраждала від нападу у потязі «Київ - Маріуполь» отримає 100 тисяч компенсації від Укрзалізниці 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
10.10.2021 731
Еще материалы раздела «Суспільство»