<
НОВИНИ ДНЯ: Актив для інвестицій та платіжний інструмент. Що таке криптовалюта  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єр  ПАРЄ ухвалила сенсаційні рішення про Путіна, РПЦ та російські НПЗ  Україна отримає перші снаряди від чеської ініціативи пізніше, ніж очікувалося: нові терміни  Сніг не лише в Карпатах. Синоптик дала прогноз на 19 квітня в Україні  Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценаріївсі новини дня
Життя та Стиль
Дозвілля
11.10.2021 910

Ведучий мейковер-шоу «Я везу тобі красу» розповів, що потрібно терміново викинути з гардероба

Поради топ-стиліста та ведучого мейковер-шоу «Я везу тобі красу» на каналі «Україна» Юрія Царьова допоможуть позбутися непотрібних речей та дати «нове життя» тому одягу, який пов’язаний із приємними емоціями.

Майже у кожної дівчини є одяг, який вже вийшов із моди, але його не хочеться викидати. Як правильно вчинити, щоб ні про що не шкодувати, а надалі з легкістю розбирати свій гардероб?

«Сьогодні можна розпрощатися з джинсами-бойфрендами та велосипедками, – порадив ведучий каналу «Україна» Юрій Царьов. – Ці речі вже не актуальні, їх ніхто не носить».

Речі на особливий випадок

Є речі, які висять в очікуванні того часу, коли ви схуднете або зміниться життя. За словами ведучого мейковер-шоу «Я везу тобі красу», немає гіршого розчарування, ніж сукня, яка німим докором нагадує про те, що ваше чудове майбутнє ще не настало. Це завжди вказуватиме на те, що з вами щось не так. Тому сміливо прощайтеся з таким одягом.

Емоційна покупка

Є речі, які ми купуємо на емоціях. Однак вже вдома розуміємо, що  новенький комбінезон або спідниця не підходять нам за характером або не відповідають нашому стилю.

«Це загравання в чужий образ, – пояснив Юрій Царьов. – Ви думаєте: «Можливо, я захочу бути на вечірці ось такою: романтичною дівчиною або фатальною красунею!»

Але захід скасували або на party інший дрес-код, у вас змінився настрій, ви не бачите себе в цьому образі, тому такі речі лежать мертвим вантажем в гардеробі. Подаруйте їх подругам.

Речі, відкладені на дачу

Є такі ситуації, коли вам необхідно одягти поношені речі. Наприклад, почався ремонт або ви їдете копати картоплю. На жаль, деякі люди носять старий та порваний одяг навіть вдома.

«Викидайте старі речі. Вдома ми ходимо так, щоб поважати та радувати себе. Потрібно виглядати привабливо не тільки в соціумі, – сказав ведучий каналу «Україна». – Давайте повернемо культуру пристойної презентації себе. Це було завжди, але з часом багато хто з нас про це забув».

Щодо інших речей, то якщо ви протягом року їх не надягали, тоді сміливо викидайте або віддайте на благодійність.

Дивіться новий проєкт каналу «Україна» «Я везу тобі красу» в осінньому сезоні.

Оценка материала:

5.00 / 1
Ведучий мейковер-шоу «Я везу тобі красу» розповів, що потрібно терміново викинути з гардероба 5.00 5 1
Життя та Стиль / Дозвілля
11.10.2021 910
Еще материалы раздела «Дозвілля»