<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
Життя та Стиль
Дозвілля
01.11.2021 1323

Ідеальний головний убір: у «Ранку з Україною» стилістка розповіла, як обрати влучний аксесуар

Ведучі програми «Ранок з Україною», яка виходить у будні о 6:30 на каналі «Україна», Марія Мельник і Анатолій Анатоліч розповіли про ТОП-5 модних головних уборів сезону. А стилістка дала поради, з чим їх носити та як обрати свою ідеальну шапку.

Головний убір вважається головним елементом стилю та настрою. Тож якщо ви хочете не лише утеплитися, а й змінити свої внутрішні відчуття – уважно слухайте поради.

«Раджу звернути увагу на класику. Канотьє та капелюх федора будуть чудовим вибором модниць. Такий головний убір розправляє осанку та додає впевненості у собі», – радить експертка з підбору головних уборів Тетяна Туча в ефірі каналу «Україна».

Друге місце в ТОПі посідає стьобана хустка – з її допомогою можна чудово утеплитись, при цьому виглядати мегамодно. У ТОП-3 потрапляє шапка-біні – з закотами і без, з малюнками і однотонна.

«Наступне місце посідає панама. Наразі в магазинах вона представлена в різноманітних варіантах текстилю – це і плащівка, і вельвет, і хутро, шкіра… це все тренди сезону», – коментує стилістка.

Такі варіанти додають легкості вашій ході та внутрішньої свободи. Як і убір, що посідає п’яте місце ТОПу – бейсболка. Вона актуальна і для дівчат, і для хлопців. Її можна вдало комбінувати зі спортивним, кежуал та навіть класичним стилями.

«Найголовніші критерії під час вибору головних уборів – це зручність та комфорт. Тому що цей аксесуар має вас доповнювати, а не тиснути, викликати неприємні реакції на кшталт свербіння тощо», – пояснює Тетяна Туча.

Серед кольорів у тренді марсала, смарагдовий, небесно-блакитний і гарбуз. Якщо говорити про класику – це всі відтінки коричневого, бежевого, сірого і білого кольорів. До речі, нині дуже актуальні монолуки – коли колір вашого головного убору зливається з кольором верхнього одягу і взуттям.

Не менш важливим буде ваш кольоротип. Якщо ви – зима – зі світлою шкірою – підбирайте собі теплі відтінки. Наприклад, капучино, беж чи глибокий сірий. Весна та літо у цьому випадку універсальні – їм пасують шапки майже всіх кольорів. Володарками колоротипу осінь пасуватимуть бежеві, коричневі, зелені та сірі відтінки, крім того, можна експериментувати з молочними тонами.

Наступний крок назустріч ідеальному головному убору – стиль вашого одягу.

«Сьогоднішня мода дуже проста і доступна – це нам дозволяє бути вільними у виборі, навіть класичне пальто можна вдало поєднати з бейсболкою, шапкою-біні чи класичним капелюхом. Під куртку можна підібрати панаму, фетровий капелюх… Тобто дуже важливо експериментувати і не соромитися пробувати», – розповіла експертка з підбору головних уборів у програмі «Ранок з Україною».

Дивіться програму «Ранок з Україною» у будні о 6:30 на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Ідеальний головний убір: у «Ранку з Україною» стилістка розповіла, як обрати влучний аксесуар 5.00 5 1
Життя та Стиль / Дозвілля
01.11.2021 1323
Еще материалы раздела «Дозвілля»