<
НОВИНИ ДНЯ: Як допомога США Україні вплине на перебіг війни: прогноз генерала Маломужа  Чи буде початок квітня теплішим за останній місяць весни: метеорологиня про погоду у травні  Голова Держаної авіаційної служби розповів про умови та ризики відновлення польотів  "Не хвилюйтесь, точно будуть": посол Данії сказав, коли Україна отримає F-16  Синоптикиня попередила про похолодання: де будуть заморозки  Чому спікер Джонсон погодився на допомогу Україні — The New York Times  Допоможе виграти війну чи просто її подовжить: Зеленський про роль допомоги СШАвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
11.10.2021 442

Ексклюзив «Зiркового шляху»: Коляденко розповів про коштовний фетиш Білик

Хореограф та співак Дмитро Коляденко розповів журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, як сходив на шопінг із співачкою Іриною Білик.

Дмитро Коляденко має чимало історій, пов’язаних із його давньою подругою Іриною Білик. Одна з таких стосується їхньої поїздки до Великобританії.

«Взуття багато у Ірини Білик. У моїй бойової подруги його, напевно, тисяча пар. Тому що в кожній країні світу ми купували взуття. І я пам'ятаю у Лондоні ми навіть купили в найдорожчому магазині «Harrods» їй 5 пар чобіт. Вона не могла обрати. Я кажу: «Ірино, давай купимо все». І ми купили. У кожній країні, в кожному місті, навіть в Україні на гастролях після концертів ми заходимо в найкращі магазини, і Іра там купує взуття. У неї такий фетиш», - поділився з журналістами каналу «Україна» Дмитро Коляденко.

Сам Коляденко зізнається, він теж обожнює взуття, але його колекція значно менша ніж у Білик.

До речі, світська левиця Світлана Вольнова бере не кількістю, а якістю взуття. Вона вважає, що є у її гардеробі пари взуття, які слугують їй талісманом.

«Є щасливі і нещасливі. У мене є срібні Бріоні, у них дуже високі підбори. Це, напевно, найулюбленіші і щасливі, я весь час у них ходжу на побачення», - говорить Вольнова на телеканалі «Україна».

Дивіться «Зірковий шлях» в ефірі каналу «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Ексклюзив «Зiркового шляху»: Коляденко розповів про коштовний фетиш Білик 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
11.10.2021 442
Еще материалы раздела «Афіша»