<
НОВИНИ ДНЯ: Більшість українських біженців готові повернутися з-за кордону: за яких умов  Коли не знаєте, що приготувати: три рецепти страв з мʼяса на вечерю  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Переговори з Росією можливі: Кулеба назвав дві головні умови  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  Паска, панетоне, коломба: головні відмінності великодньої випічкивсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
11.10.2021 712

Дружина відомого музиканта стала фіналісткою суперпопулярного шоу «Співають всі!»

У сьомому випуску суперпопулярного талант-шоу «Співають всі!» на каналі «Україна» зіркова «сотня» визначила імена двох останніх фіналістів, які вже наступного тижня поборються за головній приз проєкту – ПІВМІЛЬЙОНА гривень. Хто саме зміг підкорити найсправедливіше журі?

Першим право співати за перемогу в шоу «Співають всі!» отримав шанс 13-річний Єгор Уманець із Одеси. Його виконання хіта «Creep» гурту «Radiohead» підкорило всіх, і з результатом 99 балів Єгор автоматично пройшов до фіналу. Хлопець вже впевнений, що хоче пов’язати своє життя із музикою та навіть у досить юному віці за крок до того, щоб випустити свій перший альбом, твори якого створив він сам.

«Я старанно готувався до виходу на сцену шоу «Співають всі!», тому що у мене була неймовірна кількість пісень, з якими я міг приїхати сюди, але хотів обрати найкращу, яка б пасувала мені і була відчута кожним, – розповідає фіналіст вокального шоу каналу «Україна» Єгор Уманець. – Побачивши на табло 99 балів я не повірив очам і саме в цей момент дуже розхвилювався. Але я радий, що все так склалось! Тепер готуватимусь до фіналу – спробую підкорити журі ліричною композицією».

За друге місце в фіналі шоу цього разу довелось поборотись 30-річній ODARA, дружині відомого музиканта і композитора Євгена Хмари, та 43-річному Василю Логаю з Києва, який неодноразово був учасником різних співочих проєктів, проте поки не зміг досягти успіху в шоу-бізнесі. Та після другого виступу учасників із результатом 90 проти 60 балів, фіналісткою шоу було визнано ODARA.

«Чесно зізнаюсь, виступати було досить складно, адже за 5 років декрету я відвикла від того відчуття, коли тебе хтось оцінює. Так, в цей час я співала, але вдома у колі друзів або ж 1-2 пісні на концертах чоловіка. Проте там ніхто не оцінює – слухають і все. Я мріяла звучати, дуже сумувала за цим, тож неймовірно рада тому, що мій виступ так високо оцінили», – поділилась ODARA за лаштунками проєкту «Співають всі!»

Не втримався від коментаря і чоловік учасниці, відомий музикант Євген Хмара, який весь час був на зірковій «стіні»:

«Насамперед я хочу перепросити Дашу, бо заявку на це шоу подав саме я. Я знаю, що моя дружина молила Бога, щоб він подарував їй пісні, а коли в нас з’явились дітки, ця мрія здійснилась. Ці пісні просто чарівні, тому я хочу, щоб їх почув весь світ!» – зізнався зірковий експерт шоу «Співають всі!» Євген Хмара.

Як повідомлялося раніше, розважальний проєкт за британським форматом All Together Now вперше вийшов на телеканалі BBC у 2018 році і за короткий час здобув популярність серед глядачів майже двох десятків країн світу. Серед них: Італія, Франція, Австралія, Нідерланди, Бразилія, Данія, Польща та інші. У серпні Україна стала вісімнадцятою країною, у якій виходить це музичне шоу.

Дивіться фінал грандіозного талант-шоу «Співають всі!» наступної суботи, 16 жовтня, о 21:00 на телеканалі «Україна».

Дивіться всі випуски шоу ексклюзивно на OLL.TV!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Дружина відомого музиканта стала фіналісткою суперпопулярного шоу «Співають всі!» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
11.10.2021 712
Еще материалы раздела «Афіша»