<
НОВИНИ ДНЯ: Де дешевше жити: Держстат опублікував рейтинг українських регіонів  Освіта мрії. Як школярам з України вступити до Гарварду і що для цього потрібно  Чи довіряють українці офіційним повідомленням про війну: дані опитування  На вихідних в Україні дощитиме, на сході вдень до +22°  Коли у школах Києва продзвенить останній дзвоник: названа дата  Україна може почати отримувати кредитні кошти від США вже у другій половині 2024 року  Коли до України знову повернеться тепло: відповідь метеорологинівсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
13.10.2021 597

«Це складне питання»: зірковий детектив шоу «МАСКА» Оля Полякова розповіла, чи готова пробачити зраду

Уже наступної суботи, 23 жовтня, о 21:00 телеканал «Україна» покаже прем'єрний випуск другого сезону гіпершоу «МАСКА». Зірковий детектив проєкту, популярна співачка Оля Полякова розповіла, як реагує її чоловік на відверті роздуми в соціальних мережах, і заговорила про стосунки на стороні.

Зірка українського шоу-бізнесу, співачка Оля Полякова зізнається – вона не боїться показувати шанувальникам свою буденність, тому в соціальних мережах часто піднімає теми сімейного життя, дітей-підлітків, стосунків дітей з батьками, кризи середнього віку тощо. За словами артистки – для неї це важливо і цікаво. А ось як реагує на це чоловік Полякової, бізнесмен Вадим Поляков?

«Вадик – мій дружбан! Він за будь-який кіпеж, крім голодування», – сміючись, коментує зірковий детектив шоу «МАСКА» Оля Полякова в інтерв'ю журналу «Отдохни!»

В одному з таких обговорень співачка сказала, якщо жінка не зайнята справою, а в шлюбі криза –шукатиме стосунки на стороні. Але, як виявилось – це було не зовсім про неї:

«Якби ж то... Не знаю: я завжди знаходила собі справу. До того, як стала давати по 200 концертів на рік, декупажувала меблі, розмальовувала стіни. Зараз паралельно з концертами печу хліб, варю сир – моя енергія завжди трансформується у справу. Так я і проти руйнування того, що ти довго будував», – зізналася артистка.

Крім того, детектив шоу «МАСКА» на телеканалі «Україна» зазначила, що питання прощення зради – для неї чуже, тому й поради своїм шанувальником вона давати не буде.

«Це складне питання. І єдина тема, яку ми, напевно, не підніматимемо в «Дорослих дівчатах»: ні у Маші Єфросиніної, ні у мене не було такої історії», – коментує Оля Полякова.

Нагадаємо, Оля Полякова разом з NK | Настею Каменських, Олегом Винником, Андрієм Данилком і DZIDZIO розгадуватиме знаменитостей під масками у масштабному проєкті каналу «Україна».

Дивіться продовження найзірковішого і найзагадковішого на українському телебаченні шоу «МАСКА» вже 23 жовтня в 21:00 на каналі «Україна»!

Оценка материала:

5.00 / 1
«Це складне питання»: зірковий детектив шоу «МАСКА» Оля Полякова розповіла, чи готова пробачити зраду 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
13.10.2021 597
Еще материалы раздела «Афіша»