<
НОВИНИ ДНЯ: Спека чи дощі: метеорологиня про погоду на літо 2024  ЗМІ опублікували список російських генералів, які народилися в Україні і знищують свою землю  З липня ОПЕК+ збільшить видобуток нафти, - Bloomberg  Як допомога США Україні вплине на перебіг війни: прогноз генерала Маломужа  Чи буде початок квітня теплішим за останній місяць весни: метеорологиня про погоду у травні  Голова Держаної авіаційної служби розповів про умови та ризики відновлення польотів  "Не хвилюйтесь, точно будуть": посол Данії сказав, коли Україна отримає F-16всі новини дня
Прес-релізи
Інше
15.10.2021 356

Огляд популярних піцерій в Івано-Франківську

Monopizza, BrunoPizza, Pizza if - лише деякі популярні заклади, в яких можна замовити піцу в Івано-Франківську щодня. У кожної піцерії є фірмові рецепти, приємні бонуси та інші особливості, що залучають клієнтів і дозволяють бізнесу успішно працювати навіть в умовах зростаючої конкуренції.

Monopizza

Легендарний мережевий ресторан "Монопіца"знаходиться в Івано-Франківську по вулиці Січових Стрільців, буд. 10. Заклад і служба доставки працюють щодня з 10 до 22 години. Одна з переваг - безкоштовна доставка піци по Івано-Франківську та передмістях.

Для наочності зони доставки на сайті позначені двома кольорами - рожевим і зеленим. Клієнт вводить адресу  і заздалегідь знає, через скільки кур'єр доставить йому піцу. Орієнтовний час доставки в зеленій зоні 35 хвилин, в рожевій - 65 хвилин.

Городяни та гості міста люблять "Монопіцу" не тільки за швидку доставку - в першу чергу за смак і асортимент. У постійному меню закладу представлено:

  • багато видів піци;
  • салати;
  • десерти;
  • напої;
  • фокача.

Піцу тут готують за фірмовими рецептами з використанням цільнозернового борошна, бездріжджової закваски, свіжих овочів, м'яса, зелені - поставки продуктів щоденні. Готова піца виходить соковитою, з хрусткою скоринкою, збалансованою, багатою клітковиною і вітамінами. Смак у неї той же, що у італійської піци з дров'яних печей.

BrunoPizza

Цей заклад знаходиться по вулиці Симоненка, 3В і працює з 11 до 23 години щодня. Доставка пiци в Івано-Франківську входить до переліку його послуг. Якщо доставка в межах міста, то вона безкоштовна для клієнта, якщо за місто - платна.

У меню піцерії є:

  • 48 видів піци;
  • нагетси;
  • вареники;
  • салати.

Піцерія приймає замовлення безпосередньо в закладі або по телефону, що не дуже зручно. На сайті зазначено, що доставка піци в Івано-Франківську швидка, але конкретні терміни не обумовлені.

Тут, як і в Monopizza, діють акції та спеціальні ціни для клієнтів.

Pizza if

Ця пцерія знаходиться на Північному бульварі, 5Б, навпроти "Панорама Плази". Заклад працює з 10 до опівночі. У меню - салати, напої, соуси, спецпропозиції, піца. Доставка в Івано-Франківську безкоштовна, але якщо потрібно швидко, то можна скористатися експрес-доставкою. Вона обійдеться замовнику в 39 гривень, а замовлення заклад доставить протягом 39 хвилин. Якщо кур'єр запізниться, то грошей з клієнта не візьме.

Заощадити 20% від суми замовлення можна буде за умови самовивозу. Замовити піцу можна на сайті або через Мобільний додаток. У меню представлено 36 видів піц з різними начинками.

Veterano Pizza

Це піцерія на площі Міцкевича, 6 приймає замовлення з 11 до 22 години щодня. У меню є:

  • цілі піци;
  • піци з половинок діаметром 30 і 40 сантиметрів;
  • комбо-набори.

У комбо-набори входять сети з 3-6 піц, піца й пиво або кола. Замовити їх дешевше, ніж купувати кожне найменування окремо. Крім того, в закладі є салати, напої, соуси, а кожна третя піца в чеку безкоштовна. Veterano Pizza позиціонує себе як заклад, що об'єднав італійські традиції і кращі українські продукти.

Оценка материала:

5.00 / 1
Огляд популярних піцерій в Івано-Франківську 5.00 5 1
Прес-релізи / Інше
15.10.2021 356
Еще материалы раздела «Інше»