<
НОВИНИ ДНЯ: Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єр  ПАРЄ ухвалила сенсаційні рішення про Путіна, РПЦ та російські НПЗ  Україна отримає перші снаряди від чеської ініціативи пізніше, ніж очікувалося: нові терміни  Сніг не лише в Карпатах. Синоптик дала прогноз на 19 квітня в Україні  Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україноювсі новини дня
Життя та Стиль
Дозвілля
19.10.2021 941

«Співають всі!»: дружина Євгена Хмари відповіла хейтерам

Минулої суботи канал «Україна» показав фінальний випуск суперпопулярного талант-шоу «Співають всі!» В ефірі проєкту фіналістка ODARA, дружина відомого музиканта Євгена Хмари розповіла про хейт, який звалився на неї після першого виступу, та прокоментувала поведінку свого чоловіка, який весь цей час перебуває у «сотні» зіркового журі шоу.

616d4ed20518e_odara_1_19.10.21

У суперфіналі грандіозного талант-шоу «Співають всі!» співачка ODARA вкотре вразила зіркових експертів та мільйони глядачів щирим виконанням ліричної композиції. Та перед цим киянка прокоментувала свій попередній виступ і відгуки українців про нього:

«Чула краєм вуха, що одразу після мого виступу з’явились чутки про те, що я дружина Євгена Хмари, а отже зрозуміло, чому пройшла до фіналу. Я знала, що буде певна кількість людей: суддів і глядачів, які так думатимуть. Проте можу запевнити, що Женя нікого не просив голосувати за мене, адже таким чином він би знівелював те, що я роблю. А це не про нього», – коментує фіналістка вокального шоу «Співають всі!» каналу «Україна» ODARA.

Також на масштабній сцені проєкту фіналістка сказала «золоту фразу», з якою погодилась вся зіркова «сотня»: «Перемога не може бути ціллю – це скоріш за все результат. А моя ціль тут – не пропустити цей момент». І хоча ODARA отримала високі оцінки від суддів та підкорила серця глядачів, переможцем шоу став її суперник, 16-річний Муаяд Абдельрахім із Одеси.

Одразу після оголошення ім’я переможця Євген Хмара поділився своїми враженнями та відверто розповів, чи засмутився він, дізнавшись результати голосування:

«Буду відвертим – з одного боку, я засмутився. З іншого – радий, що виграв хлопчик, у якого попереду безліч фантастичних подій! Але я вважаю, що моя дружина сьогодні теж переможниця, адже всі почують її чарівні пісні. Тому все чудово!» – розповів зірковий експерт шоу каналу «Україна», музикант Євген Хмара.

Як повідомлялося раніше, розважальний проєкт за британським форматом All Together Now вперше вийшов на телеканалі BBC у 2018 році і за короткий час здобув популярність серед глядачів майже двох десятків країн світу. Серед них: Італія, Франція, Австралія, Нідерланди, Бразилія, Данія, Польща та інші. У серпні Україна стала вісімнадцятою країною, у якій виходить це музичне шоу.

Дивіться всі випуски шоу «Співають всі!» ексклюзивно на OLL.TV!

Оценка материала:

5.00 / 1
«Співають всі!»: дружина Євгена Хмари відповіла хейтерам 5.00 5 1
Життя та Стиль / Дозвілля
19.10.2021 941
Еще материалы раздела «Дозвілля»