<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Уряд вирішив продати великий готель в центрі Києва  Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів", і пригрозив "ядеркою"  Глазур для паски: 11 хитрощів для ідеального приготування  Коли Поливаний понеділок 2024 року: дата, історія та звичаї свята  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Україна посилить дальні удари по Росії – командувач британської арміївсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
21.10.2021 1323

Сумщина з 23 жовтня переходить у «червону» зону карантину

Державна комісія ТЕБ та НС ухвалила рішення встановити у Сумській області "червоний" рівень епіднебезпеки з 23 жовтня.

Як передає Укрінформ, про це повідомив міністр Кабінету Міністрів Олег Немчінов у Телеграмі.

"За результатами Державна комісія вирішила встановити з 00 години 00 хвилин 23 жовтня 2021 року “червоний” рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Сумської області", - написав він.

Також комісія ухвалила застосувати на території Сумської області обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для “червоного” рівня епідемічної небезпеки.

Як повідомлялося, з 15 жовтня Херсонська область перейшла у "червону" зону карантину, з 18 жовтня розпочав діяти червоний рівень епідемічної небезпеки у Запорізькій, Одеській, Донецькій та Дніпропетровській областях.

Оценка материала:

5.00 / 1
Сумщина з 23 жовтня переходить у «червону» зону карантину 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
21.10.2021 1323
Еще материалы раздела «Суспільство»