<
НОВИНИ ДНЯ: Росія готується до чотирирічної стагнації у сфері СПГ через західні санкції, - Reuters  Мобілізація по-новому: як та кого покарають, якщо не з'явився до ТЦК протягом 60 днів  Хто з українців зможе отримати паспорт за кордоном: перелік категорій чоловіків  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозки  США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососемвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
21.10.2021 956

Нові правила пасажирських перевезень не стосуватимуться транспорту в містах — Шмигаль

Нові правила пасажирських перевезень, які запрацюють в Україні з 21 жовтня 2021 року, не стосуватимуться громадського транспорту у містах та перевезень у межах однієї області.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Прем'єр-міністр Денис Шмигаль у Телеграмі.

Він нагадав, що з 21 жовтня 2021 року в Україні почнуть діяти нові правила пасажирських перевезень.

"Всі міжобласні перевезення будуть дозволені, лише якщо пасажири мають COVID-сертифікат або дійсний негативний тест. Ми говоримо і про залізничний, і про авіаційний, і про автобусний транспорт. Громадського транспорту в містах та перевезень усередині однієї області нові правила наразі не стосуються", - підкреслив прем'єр.

Як повідомляв Укрінформ, Кабінет Міністрів 11 жовтня посилив правила для пасажирських перевезень у регіонах, де встановили жовтий, помаранчевий або червоний рівень епіднебезпеки.

З 21 жовтня міжрегіональні перевезення пасажирів у регіонах із жовтим, помаранчевим чи червоним рівнем епіднебезпеки будуть дозволені за наявності у всіх водіїв, екіпажу авіатранспорту та пасажирів документа, який підтверджує отримання повного курсу вакцинації, або однієї дози дводозної вакцини для регіонів жовтого рівня епідемічної небезпеки, або негативного ПЛР-тест, який чинний 72 години.

Нові правила стосуються як регулярних, так і нерегулярних перевезень пасажирів. Йдеться про автомобільний транспорт на автобусних маршрутах, авіаційний та залізничний транспорт міжобласного сполучення.

Оценка материала:

5.00 / 1
Нові правила пасажирських перевезень не стосуватимуться транспорту в містах — Шмигаль 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
21.10.2021 956
Еще материалы раздела «Суспільство»