<
НОВИНИ ДНЯ: Рецепт рибного супу з лососем  Синоптик назвала точну дату, коли до України повернеться 20-градусне тепло  Інфляція в Україні прискориться: експерти назвали дві причини зростання цін  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Як зміниться чисельність населення в Україні після війни: демографка шокувала прогнозом  З якими хворобами не можуть мобілізувати під час війни: повний переліквсі новини дня
Прес-релізи
Інше
20.10.2021 155

Як обрати раму для картини

Будь-яка картина стає картиною, а не звичайнім малюнком тоді, коли вона гарно та естетично обрамлена. Знаходячись в рамці, вона набуває рис завершеності, може бути представлена для споглядання на стіні чи навіть у виставковій залі.

Підбираючи раму для картини, важливо добре продумати загальну концепцію та визначити для себе всі важливі параметри так, щоб рама і картина гармонійно поєднувались, були одним цілим. Рама вважається одним з елементів картини, тому до її вибору слід підійти відповідально. Рами для картин у широкому асортименті представлені на сайті, де можна легко підібрати оптимальний варіант для будь-якого художнього шедевру. Тут представлені рами різного розміру, форми, кольору, дизайну. Великою популярністю користуються плоскі багетні рами клеєні, серед яких можна підібрати варіант для оформлення будь-якої картини.

При виборі рами для картини в першу чергу зверніть увагу на форму. Крім традиційних прямокутних, часто підбирають також круглі та овальні, якщо зображення та особливості дизайну приміщення цього потребують. Також іноді використовують рами напівкруглої форми, дещо рідше – квадратної.

Варто зазначити, що вибір форми рами тісно пов'язаний і з її стилем. Досить широко використовується в обрамленні картин класичний тип, який може підійти практично для будь-яких зображень. Класика є класика, яка цінується за її універсальність. Однак класичні рами не несуть якогось художнього змісту, на відміну від рам епохи Ренесансу, де художній візерунок підкреслює естетичність картини, вже сам по собі є елементом декору. Також широкого застосування зазнали італійські рами без малюнка та рельєфу і іспанські рами, які мають дещо вдавлений рельєф. Рами у виконанні стилю модерн характеризуються звичайним профілем, іноді з нанесенням малюнку на фасеті, зазвичай холодних або золотистих кольорів.

Підбираючи раму для своєї картини, для початку визначтеся з тим, де вона буде висіти. Після цього ви зможете оцінити, який стиль переважає в приміщенні, відповідно, який стиль і форму рами вам необхідно підібрати. По такому ж принципу оберіть забарвлення рами, яка повинна або відповідати кольоровій гаммі приміщення, або ж різко виділятися серед загального дизайну, підкреслюючи важливість нанесеного зображення. Хоча у більшості випадків рама для картини повинна гармонійно доповнювати заданий стиль та дизайн приміщення.

На сайті інтернет-магазину Artizo ви можете ознайомитись з усіма пропозиціями, обравши необхідний товар з каталогу продукції. При цьому ви можете замовити конструкцію необхідного вам розміру, маючи індивідуальні заміри. Товар буде доставлений вам в короткі терміни, цілим та неушкодженим. Якщо у вас є питання, ви можете отривати на них відповіді у фахівців. Так вам буде простіше зробити вібір.

Оценка материала:

5.00 / 1
Як обрати раму для картини 5.00 5 1
Прес-релізи / Інше
20.10.2021 155
Еще материалы раздела «Інше»