НОВИНИ ДНЯ: Скільки можна зберігати борщ в холодильнику, щоб він лишався смачним та їстівним  Народний синоптик Діденко попередила про різку зміну погоди в Україні — де очікувати дощі  Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпеці  Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяць  В Україні 29 березня - дощі та сильний вітер, вдень до 16°  Чи мобілізують випускників перед вступом на магістратуру чи аспірантуру: відповідь Зеленського  Путін видав чергову хвору маячню: що сказав цього разувсі новини дня
Життя та Стиль
Особисті фінанси
21.10.2021 708

«Коли ростеш і розвиваєшся, часу не помічаєш»: Марина Кухар – про 10 років на каналі «Україна»

Відома ведуча новин «Сьогодні» відзначає перший ювілей на телеканалі «Україна». З цієї нагоди Марина Кухар поділилась спогадами про те, як долучилася до команди ранкових новин, що стартували у жовтні 10 років назад.

«На кастинг я приходила, коли ще і студія, і ньюз-рум тільки будувалися. Я переписала кілька текстів, прочитала їх перед камерою в маленькій студії на третьому поверсі, колеги влаштували невеличкий краш-тест на реакцію в непередбачуваній ситуації. Розповіли про масштабні плани, показали проєкт того, якою буде студія. Пам'ятаю, я подумала, що справді хочу тут працювати. Хоч будівництво було тільки на початковому етапі, мене вразив амбітний підхід до справи», – розповіла Марина Кухар.

Ведуча порівнює перші прямі ефіри на каналі «Україна» з першим побаченням – завжди хвилювання, але з таким піднесеним присмаком! Найбільше переймалася тоді про те, аби спрацюватися з колегами. Робота в новинах – командна робота, де кожен має свою зону відповідальності, і коли хтось не хоче бути ефективним, то страждає кінцевий результат.  Утім, журналістка з радістю визнає, що етап таких «притирань», коли дізнавались сильні і слабкі сторони кожного з колег, команда пройшла досить швидко – без особливого дискомфорту і втрат.

10 років, за словами телеведучої, це не багато, не мало – це швидко, адже робота в новинах задає темп, динаміку, постійні зміни та відчуття тут і зараз. Кожен випуск – це зріз того, чим живе світ. При цьому, з часом додається досвід, відбувається ріст в професії, з’являються нові навички.

«Ми весь час змінюємося – пробуємо нові формати, міняємо підхід – дивимося, що цікаво глядачеві, які теми для нього важливі, якій подачі новин надає перевагу. Змінювалися і візуально. За цей час, якщо я правильно пам'ятаю, це вже четверта версія студії новин на каналі. Коли ти не стоїш на місці, а ростеш і розвиваєшся, часу не помічаєш», – поділилась Марина Кухар.

Попри багаторічний досвід у професії, з ведучою жодного разу не траплялося емоційне вигорання. Відома тележурналістка переконана – коли справді любиш те, чим займаєшся – вигорання неможливе.

«Так, бувають свої емоційні злети і падіння, втома, роздратування, поганий настрій чи самопочуття, але у мене все це закінчується в момент, коли режисер каже: “10 секунд до ефіру”», – зізнається Марина Кухар.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
«Коли ростеш і розвиваєшся, часу не помічаєш»: Марина Кухар – про 10 років на каналі «Україна» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Особисті фінанси
21.10.2021 708
Еще материалы раздела «Особисті фінанси»