<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
22.10.2021 516

Актриса серіалу «Топтун» розповіла, як проводить внутрішню чистку за допомогою динамічної медитації

Катерина Гулякова зіграла в серіалі «Топтун», який виходить у будні о 17:00 на каналі «Україна». У оточенні кожного з нас можуть бути люди як з хорошою, так і з поганою енергетикою, тому актриса навчилася відновлюватися за допомогою динамічної медитації.

Якщо ваша робота пов'язана зі спілкуванням або ви часом перебуваєте в стані, немов з вас викачали енергію, тоді досвід актриси буде дуже доречним.

«У нашій професії багато людей. А це означає, що навколо нас достатньо енергії, яка, на жаль, не завжди хороша. Ми весь час на виду, дуже відкриті й можемо отримувати якісь емоційні удари, – сказала актриса Катерина Гулякова. – Тому дуже важливо проводити внутрішню чистку. У певний період я знайшла для себе динамічну медитацію Ошо. Це змінило моє життя, зробивши його більш цікавим».

За словами актриси, динамічну медитацію неможливо робити вдома, тому що це досить активна і галаслива практика. Адже спочатку ми повинні звільнитися від того, що вже є в нас, щоб потім наповнитися. Тому медитація проходить у динаміці.

«Тобто ти не сидиш в стані дзен, а звільняєшся від всього поганого, що збираєш щодня, – пояснила зірка серіалу «Топтун». – Я займалася два рази на рік 21 день без перерви, хоча їй можна приділяти набагато більше часу протягом року. Після такої практики навіть спортсмени дивуються: «Боже, я не знав, що в моєму тілі є ті чи інші м'язи!»

Актриса зізналася, що постійно знаходить для себе нові практики і кайфує від цього: «Вони очищають, наповнюють і дають нове бачення та розуміння».

Дивіться 40-серійний серіал «Топтун» о 17:00 з понеділка по четвер на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Актриса серіалу «Топтун» розповіла, як проводить внутрішню чистку за допомогою динамічної медитації 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
22.10.2021 516
Еще материалы раздела «Афіша»