<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
23.10.2021 556

Актриса серіалу «Топтун» розповіла, як глядачі ставляться до її негативних ролей

У 40-серійному серіалі «Топтун», який виходить у будні о 17:00 на каналі «Україна», одну з головних ролей зіграла Олександра Польгуй. У актриси вже багато позитивних і негативних образів. Одного разу вона почула відгук про свою героїню навіть у себе вдома.

Вважається, що в кіно багато що залежить від вдалого вибору акторів, хорошого сценарію та таланту режисера. Однак у будь-яку роботу завжди вкладається енергія величезної кількості людей.

«Просто, як відомо, б'ють не по титрах, а по морді. Тому актор іноді вередує, бо його обличчя – цей той «документ», по якому вдарять в трамваї, – жартівливо відповіла актриса Олександра Польгуй.Тобто якщо щось не так у сценарії, битимуть мене. Благо, що мене не впізнають, але я часто граю негативних персонажів».

Через те, що у зірки серіалу «Топтун» така зовнішність, що її не завжди впізнають на вулиці, вона рідко чує відгуки про свої роботи. Хоча одного разу глядач застав її прямо вдома!

«Коли я знімалася в серіалі «Відважні» і поверталася додому в гримі, консьєржка в моєму будинку впізнала по обличчю мою героїню, – навела приклад актриса серіалу «Топтун». – І коли я вранці виходила на пробіжку, сказала мені: «Сашенько, ти така гарна! Де ти цієї гидоти набралася?!» Я відразу уточнила: «А що ви дивилися?» – «Та «Відважних»! Ти там така злюка! Жах якийсь».

У серіалі «Топтун» Олександра Польгуй теж буде змінюватися. Спочатку вона в застебнутій на всі гудзики поліцейській формі, але потім, за словами актриси, її образ ставатиме все більш жіночним.

Дивіться 40-серійний серіал «Топтун» о 17:00 з понеділка по четвер на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Актриса серіалу «Топтун» розповіла, як глядачі ставляться до її негативних ролей 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
23.10.2021 556
Еще материалы раздела «Афіша»