<
НОВИНИ ДНЯ: Байден продовжив заборону на заходи в морські порти США для суден, пов'язаних з Росією  Астрономи відкрили найбільшу чорну діру Чумацького Шляху: вона у 33 рази перевищує Сонце  Чому літаки США захищали Ізраїль, а не Україну: аналіз The Atlantic  Простий і швидкий салат із пекінської капусти  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  В Україні розбудовують одну із АЕС: її потужності перевищать окуповану Запорізьку атомну станцію  У Путіна підтвердили, що виводять "миротворців" із Нагірного Карабахувсі новини дня
24.10.2021 1558

Близько 70 підприємств залучені у виробництві бронетранспортерів БТР-4Е

Всі знають, що БТР-4 виробляється Харківським конструкторським бюро машинобудування (ХКБМ), проте реально у виробництві задіяно близько сотні різних, як державних, так і приватних підприємств.

Колеги з Ukrainian Military Pages підготували список підприємств і компаній, що беруть участь у виготовленні вітчизняних бронетранспортерів, передає Національний Промисловий Портал.

У рамках виконання останніх контрактів щодо виробництва БТР-4Е, БТР-4ЕП (плавець), БТР-4К та БРЕМ-4РМ, ХКБМ підписало численні контракти із підрядниками. Пропонуємо добірку близько 70 компаній, які їх отримали. Деякі з них отримали один чи два контракти, а деякі набагато більше. Проте ми ставили завдання не показати всі контракти, а продемонструвати кооперацію вітчизняних підприємств долучених до виробництва БТР-4.

Державні:

Приватні:

На останок згадаємо іноземні компанії задіяні у виробництві БТР-4:

  • Deutz AG (ФРН): двигун DEUTZ BF6M1015CP;
  • Allison Transmission (США): коробка передач Allison 4500 SP;

Оценка материала:

5.00 / 1
Близько 70 підприємств залучені у виробництві бронетранспортерів БТР-4Е 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
24.10.2021 1558
Еще материалы раздела « Ринки та компанії»