<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
27.10.2021 5571

До «червоної» зони переведуть ще п'ять областей – Ляшко

До червоного рівня епідемічної небезпеки буде переведено ще п'ять областей України.

Про це поінформував міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко на брифінгу 26 жовтня, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"На найближчому засіданні Державної комісії ТЕБ та НС буде прийнято рішення про переведення в червоний рівень епіднебезпеки ще 5 областей: Житомирської, Луганської, Львівської, Хмельницької та Чернігівської", - сказав міністр.

Він нагадав, що з 26 жовтня червоний рівень епідемічної небезпеки запроваджується в Рівненській та Миколаївській областях.

За словами Ляшка, червоний рівень епіднебезпеки залишається на території Дніпропетровської, Донецької , Запорізької, Одеської, Сумської та Херсонської областей.

"Загалом це вже буде 13 областей в червоному рівні епіднебезпеки. Нагадаю, що середній час перебування регіону в червоному рівні епіднебезпеки під час весняної хвилі був 37 днів", - додав міністр.

Як повідомлялося, минулої доби в Україні зафіксовано 19 120 нових підтверджених випадків коронавірусної хвороби COVID-19, летальних випадків – 734.

Оценка материала:

5.00 / 1
До «червоної» зони переведуть ще п'ять областей – Ляшко 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
27.10.2021 5571
Еще материалы раздела «Суспільство»