<
НОВИНИ ДНЯ: З якими хворобами не можуть мобілізувати під час війни: повний перелік  Боротьба за оборону: як Україна будує найпотужніші в історії захисні споруди від Росії  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  В Росії пригрозили ЄС "жорсткою відповіддю" на вилучення заморожених активів  "Нафтогаз" встановив ціну на газ для населення ще на рік: скільки потрібно платити  До України йде довгоочікуване потепління: коли температура підвищиться до +20°  ЗСУ після отримання допомоги від США можуть почати наступальні дії - військовий експертвсі новини дня
Життя та Стиль
Події
29.10.2021 1831

У Харкові сталася нова смертельна ДТП - дівчина на Infiniti збила жінку

У Харкові на проспекті Героїв Сталінграду дівчина на Infiniti на смерть збила жінку, яка переходила дорогу.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Харківської області, передає Укрінформ.

"Жінка прямувала по пішохідному переходу, коли на неї наїхав автомобіль Інфініті. Від удару харків’янку  відкинуло під колеса іншої автівки. В результаті ДТП вона загинула на місці" - йдеться у повідомленні.

Відповідна інформація також оприлюднена у Телеграм-каналі “Автомобільний Харків”.

“Дівчина на автомобілі Infiniti збила жінку, яка переходила дорогу, вона від удару впала під колеса Ланоса, який не встиг відреагувати і переїхав тіло”, - йдеться у повідомленні.

Цю інформацію на своїй сторінці у Фейсбуці підтвердив і адвокат Масі Найєм.

“Щойно в Харкові сталось ще одне ДТП. Дівчина на Infiniti насмерть збила пішохіда”, - написав він.

Як повідомляв Укрінформ, 26 жовтня 2021 року близько 20:40 в районі перехрестя пр. Гагаріна та вул. Одеської в Харкові сталася смертельна аварія: 16-річний водій Infiniti намагався перетнути перехрестя на червоний сигнал світлофора та зіткнувся із машиною Chevrolet Aveо. Внаслідок аварії 58-річний водій Chevrolet Aveо загинув на місці, троє пасажирів Infiniti – двоє чоловіків 19 років та 16-річна дівчина – із важкими травмами доставлені до лікарні.

Неповнолітнього водія затримали. 27 жовтня йому оголосили підозру за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого (ч. 2 ст. 286 КК України).

28 жовтня Київський районний суд Харкова обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.

Також Слідче управління ГУ Нацполіції в Харківській області почало кримінальне провадження за статтею 383 ККУ (Неправдиве повідомлення про скоєння злочину) за фактом дзвінка на лінію «102» від неповнолітнього водія, який, перебуваючи в лікарні після ДТП, повідомив про нібито викрадення автомобіля Infiniti.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Харкові сталася нова смертельна ДТП - дівчина на Infiniti збила жінку 5.00 5 1
Життя та Стиль / Події
29.10.2021 1831
Еще материалы раздела «Події»