<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Більшість українських біженців готові повернутися з-за кордону: за яких умов  Коли не знаєте, що приготувати: три рецепти страв з мʼяса на вечерю  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Переговори з Росією можливі: Кулеба назвав дві головні умовивсі новини дня
02.11.2021 747

Українська "дочка" Сбербанка Росії змінить назву

Український підрозділ "Сбербанку Росії" змінить свою назву. Рішення прийнято після того, як були програні суди за право на назву "Сбербанк".

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на рішення банка.

Повідомляється, що тепер "Сбербанк Росії" в Україні буде називатися "Міжнародний резервний банк". Скорочена назва - АТ "МР Банк".

Крім того, правління банку уповноважили самостійно приймати рішення з питань, які стосуються порядку та умов використання банком нових знаків для товарів і послуг.

Нагадаємо, у серпні Верховний Суд ухвалив остаточне рішення про заборону російському "Сбербанку" використовувати торгову марку "Сбербанк" на території України.

Український державний "Ощадбанк" наполягав на незаконності перейменування дочірнього "Сбербанку Росії" на "Сбербанк" і в січні 2016 року заявив про порушення прав інтелектуальної власності.

Згідно позиції українського банку, використання торгової марки "Сбербанк" могло вводити клієнтів в оману і впливати на їх поведінку. У підсумку "Ощадбанк" виграв судовий процес.

Оценка материала:

5.00 / 1
Українська "дочка" Сбербанка Росії змінить назву 5.00 5 1
Бізнес / Фінанси та банки
02.11.2021 747
Еще материалы раздела «Фінанси та банки»