<
НОВИНИ ДНЯ: Суд відклав вирок Трампу у справі про "хабар порноакторці за мовчання" до вересня  Руйнівний шторм Беріл: дослідники показали "око" урагану з космосу та зсередини  Путін вважає, що виграє війну, затягуючи бойові дії, - ISW  Квасолевий суп з капустою та ковбасою: рецепт страви з простих інгредієнтів  "Кучерявий" Місяць: вчені розкрили таємницю загадкових аномалій на поверхні супутника Землі  Президент Фінляндії оцінив, хто міг би закінчити війну в Україні "одним дзвінком телефоном"  Зеленський назвав країни, які можуть припинити війну в Українівсі новини дня
Бізнес
Економіка
03.11.2021 766

В Україні запустять фінансовий лізинг на житло - Мінфін

Міністерство фінансів планує запустити новий інструмент кредитування житла – фінансовий лізинг під 5%.

Про це заявив заступник міністра фінансів з європейської інтеграції, голова ради Фонду розвитку підприємництва Юрій Драганчук, передає Укрінформ.

"Ми запускатимемо нову державну компанію Укфінжитло, яка пропонуватиме додаткові продукти для осіб, які отримують зарплату з бюджету: вчителі, лікарі. Там буде новий інструмент - фінансовий лізинг під 5%, який дозволить людям, які працюють у бюджетній сфері й отримують менші зарплати, отримати пільгове житло. Найближчим часом ми анонсуємо запуск і перші іпотечні договори", - відзначив чиновник.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Україні запустять фінансовий лізинг на житло - Мінфін 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
03.11.2021 766
Еще материалы раздела «Економіка»