<
НОВИНИ ДНЯ: На вихідних в Україні дощитиме, на сході вдень до +22°  Коли у школах Києва продзвенить останній дзвоник: названа дата  Україна може почати отримувати кредитні кошти від США вже у другій половині 2024 року  Коли до України знову повернеться тепло: відповідь метеорологині  Кримському мосту приготуватися? Експерт назвав мету удару ЗСУ по Джанкою  Крига скресла: у США знову згадали про допомогу Україні – коли буде результат  Естонський генерал впевнений, що його країна здобула б перемогу у війні з Росієювсі новини дня
Політика
Світ
04.11.2021 502

В Афганістані заборонили іноземну валюту

Іноземну валюту заборонили використовувати в Афганістані. Якщо в обігу буте суто національна – це позитивно позначиться на економіці країни – впевнені таліби. Дотепер на базарах часто послуговувалися доларами, а у прикордонних районах – ще й грішми сусідніх країн, приміром, Пакистану.

Заборонивши іноземну валюту, влада намагається утримати всередині Афганістану долари США. Їх зараз бракує, адже після того, як таліби взяли під контроль Кабул, західні банки заморозили іноземні активи країни. Нині на рахунках в американських фінустановах зберігають понад 7 мільярдів доларів, що належать Афганістану – йшлося у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
В Афганістані заборонили іноземну валюту 5.00 5 1
Політика / Світ
04.11.2021 502
Еще материалы раздела «Світ»