<
НОВИНИ ДНЯ: "Умови стали суворіші": адвокат розповів про нюанси в переогляді інвалідності на ВЛК  Дощі підуть? Синоптики дали детальний прогноз на робочий тиждень в Україні  Опади та до + 25°С: прогноз погоди по Київщині на 16 червня  Наступ чи оборона: що українці думають про стратегію у війні з Росією  Більше сонця та до +33°C: прогноз погоди в Україні на тиждень із 17 червня  У неділю дощу не прогнозують лише на заході України  На вихідних погода в Україні почне змінюватися всі новини дня
Політика
Україна
04.11.2021 435

Парламент призначив трьох міністрів

Верховна Рада на засіданні у четвер, 4 листопада, проголосувала за призначення трьох міністрів.

Так, 260 голосами Ірину Верещук призначено на посаду віце-прем'єр-міністра, міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій.

На посаду міністра з питань стратегічних галузей промисловості 237 голосами призначено Павла Рябікіна.

А Юлію Свириденко затверджено на посаду першого віце-прем'єр-міністра, міністра економіки України. За її кандидатуру проголосували 256 нардепів.

Також сьогодні депутати призначили Олексія Резнікова міністром оборони.

Нагадаємо, напередодні Верховна Рада звільнила міністра оборони Андрія Тарана, голову Мінстратегпрому Олега Уруського, голову Мінекології Романа Абрамовського та віце-прем'єр-міністра - міністра економіки Олексія Любченка.

Оценка материала:

5.00 / 1
Парламент призначив трьох міністрів 5.00 5 1
Політика / Україна
04.11.2021 435
Еще материалы раздела «Україна»