<
НОВИНИ ДНЯ: "Полювання" на ухилянтів чи норма закону: військові пояснили, для чого у Києві збирають списки чоловіків для ТЦК  В Росії намагаються подолати великі втрати літаків у війні: Світан розповів подробиці  Ідеальна закуска на вихідні. Рецепт "лінивої" піци, яка готується за 10 хвилин  Розкрита таємниця найспекотнішого місця на Землі: якою була Сахара 4000 років тому  НМТ-2024. Коли та як зареєструватись на додаткову сесію  Коли Україна зможе перехопити ініціативу на фронті: військовий експерт дав відповідь  Сирний пиріг з лаваша. Ніхто не повірить, що ви приготували цю смакоту усього за 20 хвилинвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
04.11.2021 728

Героїня мейковер-шоу «Я везу тобі красу» пройшла урок інтимного шибарі

У тому, що проєкт «Я везу тобі красу» сміливий та досить відвертий, уже переконалися глядачі каналу «Україна», переглянувши перші випуски мейковер-шоу. Але коли одна з героїнь розповіла про свої таємні бажання, ведучому Юрію Царьову довелося запросити фахівця з мистецтва шибарі та дізнатися про важливі правила зв'язування партнера мотузкою.

Щоб познайомитися з героїнями мейковер-шоу «Я везу тобі красу», ведучий Юрій Царьов приїжджає до них додому, аналізує гардероб і розпитує про цілі та бажання. Учасниці проєкту хочуть збудувати стосунки, тому щиро діляться з ним найпотаємнішим. Але одного разу  виявилося, що в сумці героїні 3 випуску програми лежали батоги та мотузки для інтимних ігор.

Юрій Царьов з'ясував, що учасниця мейковер-шоу почала цікавитись сексологією, коли після 16 років стосунків у неї з коханим чоловіком з’явились проблеми у сексуальному житті.

Ведучий каналу «Україна» вирішив запросити на програму Тамару Муратову – фахівця з мистецтва шибарі. Як відомо, це обмеження рухливості тіла за допомогою мотузки.

Експерт розповіла про важливі правила.

Перше правило

Перед початком зв'язування потрібно показати партнеру, що ви хочете домінувати. Зробити це можна за допомогою тактильного контакту.

«Коли жінка бере чоловіка за руку, вона цим рухом показує, що буде вести у стосунках», – пояснила Тамара Муратова.

Друге правило

Домінувати бажано потроху, тому що коли людина вже зв'язана мотузкою, вона повинна вам довіряти.

Третє правило

Коли ви зв'язуєте чоловіка, важливо спостерігати за його диханням. Щоб відчути партнера, треба з ним разом подихати.

Четверте правило

Не завдавайте біль партнеру.

«Не забувайте, що шибарі – це не лише зв'язування, а ще й гра», – додала фахівець із мистецтва шибарі.

Зазвичай заняття шибарі триває 2,5 години, але для героїні мейковер-шоу «Я везу тобі красу» воно пролетіло непомітно. Їй так сподобалося зв'язувати партнера, що вона вирішила й далі практикувати японське мистецтво обмеження рухливості тіла. Як це відбувалося, ви зможете побачити на сторінці каналу «Україна» в YouTube. Прохання не повторювати дії героїні, щоб не завдати травм, спочатку дуже важливо пройти заняття з експертом з мистецтва шибарі.

Дивіться у будні о 10:30 новий проєкт каналу «Україна» «Я везу тобі красу».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Героїня мейковер-шоу «Я везу тобі красу» пройшла урок інтимного шибарі 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
04.11.2021 728
Еще материалы раздела «Афіша»