<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо РФ дійде до "дороги життя" Покровськ-Костянтинівка: військовий назвав загрози  До України йде аномальна спека: синоптик ошелешив погодою на наступний тиждень, 8-14 липня  Прикриття неба України з Польщі: польський політик зробив суперечливу заяву про ППО  Байден заявив, що він зупинив Путіна  Мобілізація: у представників ТЦК з’явився новий обов’язковий документ – хто не може вручати повістки  Спеку розбавлять дощі: прогноз погоди на понеділок, 8 липня  Що зміниться для військовозобов'язаних від 17 липня – відповідь Міноборонивсі новини дня
Бізнес
Економіка
09.11.2021 810

У Португалії заборонили турбувати працівників на віддаленій роботі у неробочий час

У Португалії ухвалено закон, який забороняє роботодавцю дзвонити або надсилати повідомлення співробітникам, які працюють віддалено, у неробочий час.

У разі порушення роботодавцям загрожує штраф, повідомляє LIGA.Бізнес.

Також компаніям доведеться допомагати працівникам із фінансовими витратами, пов'язаними з дистанційним форматом роботи, наприклад, з оплатою інтернету чи електрики.

Нові правила не застосовуватимуться до компаній, у яких працюють менше десяти осіб. Також компаніям заборонено моніторити активність працюючих з дому.

Португалія була першою європейською країною, яка змінила правила віддаленої роботи внаслідок пандемії COVID-19 у січні цього року, зазначає видання.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Португалії заборонили турбувати працівників на віддаленій роботі у неробочий час 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
09.11.2021 810
Еще материалы раздела «Економіка»